angi

Everything im not, made me everything I am.

Godmorgon - 25/3

Publicerad 2010-03-25 10:18:54 i ,

Sitter och äter lite gröt, rätt skön morgon, lyssnar lite Hoffmaestro och hoppas dagen blir bra, funderar på att dra mig till gymmet en sväng. Varför inte liksom? Annars får jag ju göra lite yoga åtminstone. Känns som att jag kommer bli så rastlös annars.. Får sola efteråt :)

Sleep tight.

Publicerad 2010-03-24 21:18:23 i ,

Nu börjar jag bli trött, så ska lägga mig i sängen och kolla lite film innan jag somnar. Har varit en helt okej dag faktiskt och hoppas det blir det imorgon med. Hörs imorgon. Peace

Halv åtta hos mig..

Publicerad 2010-03-24 19:59:31 i ,

japp välkomna. Nee skoja, men gillar det programmet, och gillar att laga mat så jag borde kanske söka ;) nej då, men det var ett tag sen jag hade vännerna över på middag så antar att det är dags snart. Undrar bara vad jag ska laga för något, i och för sig kan jag ju grilla snart. Mm, grillad fläskfile' sjukt gott! Längtar tills jag ska låna ett hur i sommar, sitta på altanen och steeka.

Imorgon då, blir väl sola på morgonen, sen lite shopping, betala räkningar och skola. På kvällen är det väl Eek a mouse konsert som gäller. Ska bli fett som fan faktiskt.

Hemma igen.

Publicerad 2010-03-24 19:40:52 i ,

Nu är jag hemma igen, äter lite glass (citron och lakritz smak) och kollar på 2 and a half men, riktigt sweet program. Tänkte väl plugga lite, men får se om jag orkar. Pluggar ju i princip varje dag nu för tiden haha. Men men, talk too you soon

Sooola

Publicerad 2010-03-24 17:57:11 i ,


Jahopp nu ska jag väl dra iväg och sola, får se vad det blir, ståsolarie? Eller vanligt.. Ähh, huvudsaken är att jag får lite färg och solterapi! Kan vara rätt bra i vintermörkret, och nu när solen inte ens har varit framme behövs det väl ännu mer.







På väg->

Publicerad 2010-03-24 15:37:53 i ,

känns som att man alltid är påväg någonstans, jag blir så trött på mig själv över att jag tycker att allt är så tråkigt, känns ibland som att tiden står stilla. Men när jag tänker efter kanske det bara är jag som står stilla. Men jag är iofs också på väg. Folk drar utomlands eller till andra städer och jobbar, tar studenten, letar jobb, familj, ny kille, ny tjej, lägenheter, hus. Allt ändras, sakta men säkert. Och jag skulle väl tippa på att jag är i den där åldern när saker och ting börjar hända. Vissa börjar stadga sig, skaffar familj, andra drar iväg och lever ett annat liv.. Hoppas jag hänger med i svängarna bara, för just nu vet jag inte vart jag är på väg eller vart jag vill vara på väg.

Choklad..

Publicerad 2010-03-24 15:00:49 i ,

Hemma nu, sitter och äter nonstop choklad, marabou så sjukt god. Är inte så förtjust i godis egentligen men ibland blir jag sjukt sugen på godis. Är väl mest för sura godissmaker egentligen, men en bot choklad då och då kan vara himmelskt,,

Har gjort provet och nu i efterhand känns det helt okej, tänker för en gångs skull inte oroa mig så mycket för resultatet, det ger mig bara onödig huvudvärk. På tal om huvudvärk, tycker att Dessie kan sluta med sin diet, hennes val självklart men jag menar hallå? Hon skriver om att hon har haft anorexia och ett faktsikt jättebra inlägg om sjukdomen, två veckor senare så äter hon bara en frukt och fruktdrink om dagen, och emellan det lägger hon ut en bild på henne själv i bara underkläder!? Jag fattar inte. Och jag kanske inte borde bry mig, och det gör jag väl inte, men om hon nu är en sån stor bloggare borde hon väl tänka på budskapen hon sänder ut. Aja, inte mitt problem, och detta är inte någon diss till just henne utan bara i allmänhet.

See you later

LUNCH

Publicerad 2010-03-24 12:17:17 i ,

Nu ska jag dra och käka lite mat, innan jag har prov. Är inte så big fan av skolmat, men det är ju mat i alla fall. Skulle förmodligen svimma eller något om jag följde dessies eller Paows diet. Tycker fan synd om dom att dom känner att dom inte kan äta vad dom vill och när dom vill.

Sitter i skolan.

Publicerad 2010-03-24 11:33:33 i ,

Är lite lätt uttråkad och rastlös. Börjar bli hungrig. Och det är tråkigt väder ute.. Vill bara gå hem och dra täcket över huvudet men det kan jag ju tyvärr inte. Så bara att suck it up.

http://www.youtube.com/watch?v=iRM_AFfTkkk lite sweet music.

Längtar bara mer och mer till studenten, ska bli så sjukt skönt att äntligen sluta skolan. Efter alla år..

Godmorgon, 24/3

Publicerad 2010-03-24 09:34:53 i ,

Jag tänkte bara dra ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan, är som vanligt lite stressad men jag kommer iaf komma i tid idag! Tänkte egentligen sola lite innan skolan men orkar inte springa just nu, måste dricka kaffe först! Sitter och äter en allmänt tråkig frukost, fast egentligen, jag äter ju jordgubbar också och det är ju inte så tråkigt.

Varje morgon kollar jag på mtv, någon av mina morgonrutiner, och dom visar en grym låt just nu, har glömt bort den totalt. NOTION - KINGS OF LEON

Jaja, vi hörs sen :D


Pluggat hela dagen.

Publicerad 2010-03-23 20:07:15 i ,

Nu har jag ta mig fan pluggat hela dagen känns det som, men det har jag såklart inte! Jag var på stan en snabbsväng och hittade ett par jättefins mörkgråa leggins. Ska väl köpa dom imorgon, och dom har fått in riktigt shyssta skjortor på Ginatricot också. De e nice, problemet är bara att alla kommer ha dom. Det tycker jag är lite tråkigt, alltså att alla ser likadana ut.

Gjorde nyss en sjukt god smoothie, älskar fruktdrinkar, älskar bär, och frukt haha.

Sorry!

Publicerad 2010-03-23 14:50:09 i ,

Har inte haft tid att blogga idag, har haft fullt upp sen jag vaknade. Har redan vart en både bra och dålig dag, regnat också.. Men bättre regn än snö.
Har i varje fall lunchat lite på ett fik, ätit en grymt god macka med keso och advokado, sen har jag varit i skolan nästan hela dagen, och blev nyss intervjuad till ett reportage. Ska bli kul att se resultatet kändes som att det gick bra i alla fall.
Fick tillbaka en uppstats jag gjorde för ett tag sen, och fick VG! Känns som att allt börjar falla på plats. Äntligen!

Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska börja plugga igen. Har ju prov imorgon. Hoppas det går bra!







See you later

SLEEP TIGHT

Publicerad 2010-03-22 22:17:02 i ,

jaha, då var det dags att följa min dagliga kvällsrutin. jag sitter och kollar boston tea party, fett kul och lärorikt! bra för allmänbildningen i alla fall. Men snart är det dags att röra sig mot sängen, har en lååång dag imorgon. Ska på en filmintervju imorgon, ska bli kul. och intressant. Alltid kul att höra olika människor intervjuteknik. Yep, sov gott hörs imorgon.

Idag;

Publicerad 2010-03-22 21:39:36 i ,

Btw, det jag har gjort idag, förutom att vara i skolan och plugga, och gjort nudlar. Är att fikat lite på stan, träffat lite vänner och bara tagit det lugnt (har jag tyckt) men nu när jag tänker efter har jag inte suttit still så mycket. Men är skönt med sånna dagar tycker jag. Man stressar inte och får ändå mycket gjort. Hoppas morgondagen blir lika bra, btw. Nudlarna blev gooooda :D

Nudlar

Publicerad 2010-03-22 21:21:04 i ,

Nu tänkte jag göra nudlar till kvällsmat. Nudlar kan ju vara rätt smaklösa och tråkiga, men man kan ju "piffa" upp dom såklart. Hade väl tänkt mig något liknande detta
 men vi får se hur det går ;)

 

 det här däremot är inte så kul.. eller gott för den delen haha.

Bloggdrottningen..

Publicerad 2010-03-22 20:27:52 i ,

Hmmm undrar vem som är sveriges största kvinnliga bloggare. Dessie tycker ju tydligen att hon är det, och Kissie tycker att hon är det. Tycker det är skitkul att läsa, speciellt dessies kommentarer, dom är ju mer underhållande än hennes blogg.. Men lite cred till henne, hon förstår väl inte bättre, eller så är det ett smart publicitet drag, som Kissie verkar tycka med.. Så vem har största bloggen.. Kenza? Haha. Men om alla tycker att de har den största bloggen eller om vem som helst kan utge sig för att vara bästa bloggaren, så kan jag med det, jag har ju iaf bästa musiksmaken hahaha :D Jaja, nu måste jag fortsätta plugga. Peace!

 

Idag blir det pizza.

Publicerad 2010-03-22 17:18:59 i ,

Japp, idag är en sådan dag som jag verkligen inte orkar laga mat. Och plus att det var länge sedan jag åt pizza, brukar i och för sig inte äta det så ofta, för jag tycker man tröttnar så fort. Gillar väl inte snabbmat så mycket överlag.. Och speciellt inte halvfabrikat, det är snuskigt äckligt. Smakar ju inte ens mat! Ne, hederlig hammalagad mat ska det vara, även om det tar längre tid.

Om man vill göra något snabbt och enkelt är det bara att göra någon pasta och pastasås, eller.. VÅFFLOR!

 

Lunch.

Publicerad 2010-03-22 12:07:09 i ,

Mitt internet fungerade inte igår, där av den dåliga uppdateringen. Tog det allmänt lugnt igår, var hos mina kusiner lite och fikade sen drog jag hem och pluggade. Vilket kjag måste göra hela dagen idag med, och resten av veckan för den delen.. Men men, det är inte lågnt kvar nu, till studenten alltså.

En vän till mig påpekade att jatg måste se framåt lite mer. För jag har klagat på sista tiden över att jag sitter i skiten när det gäller skolarbeten osv, men det är ju egentligen bara att kämpa på. Efter fyra år, ska jag ta studenten! På tal om det så måste jag börja leta klänning, !!!

http://www.youtube.com/watch?v=Qw3Z8Oa7E3Y&feature=related
Fet låt..

Seee u

Kaffe

Publicerad 2010-03-20 16:42:43 i ,

Sitter och dricker lite kaffe, tänker på vad jag ska ha på mig ikväll... Svårt val alltså. Blir väl någon svart tubklänning, kavaj och klackar.. Men mer om det sen.

Läste kissies blogg nyss.. Hahah alltså hon är ju verkligen bitchig, hon gjorde vad man kan kalla ett dissinlägg till bland annat Paow. Undrar hur det artar sig, detta men "blogg krig" verkar ju dra till sig läsare. Så man borde kanske starta ett.. Haha nej. Soooo not angi style för att citera ett par bloggerskor.

Fattar bara inte riktigt vad man får ut av att sitta bakom en skärm och va allmänt dryg...

Mellanmål

Publicerad 2010-03-20 15:52:35 i ,

Hemma igen, var väldigt mycket folk på citygross, jag och mamma sprang runt som två duracellkaniner haha, stress stress stress... Men nu ska jag ta det lugnt en stund och äta en sallad till mellanmål hade jag tänkt. Älskar sallad det är sjukt gott med grönsaker alltså!

           Gula tomater, körsbärstomater, plommon tomater, sallad, grön paprika, gurka, och saltgurka! Jag har alltid lite saltgurka i eftersom att jag tycker att det både framhäver de andra grönsakerna och får salladen att smaka lite extra!

 



Jag idag, t-shirt från veromoda,
marinblå kofta från cubus,
skinnjacka Elvine,
halsduk Acne,
och ett par mörka jeans från Killah.
Såklart ett par Nike sneakers till det. Och mina pilotbrillor ;)

Skinnjackan är lätt min favorit jacka, luvan ger den bara mer pluspoäng, tycker det är riktigt snyggt med luva på jackor.

Drar till affären nu!

Publicerad 2010-03-20 13:43:30 i ,



Tänkte köpa lite mat.. Men vad ska jag köpa? Ibland får jag sådan idetorka när det gäller att laga mat, jag är inte direkt sugen på något speciellt, men är ändå sugen på något. Haha, jag får väl se vad det blir för kul, förmodligen massor potatis ;) ÄLSKAR POTATIS , i nästan alla former. Dock inte potatisbullar. usch fy blää

Seee you later ;)

Sol!

Publicerad 2010-03-20 13:12:06 i ,

Så underbart att det är sol ute, det får en verkligen på bättre humör. Och jag har verkligen sovit ut idag med! Till klockan elva, sååå sjukt skönt. Det var ju ett tag sen jag kunde slippa ställa klockan. Så idag har dagen börjat bra, så får vi se vad som händer senare. Jag var hos ett par vänner igår och tog det lugnt, snacka lite skit. Kom väl hem vid tolvtiden, men vi bor två minuter ifrån varandra så det är ju super :) Ikväll blir det utgång, det var ju ett tag sen jag var ute nu, så det ska bli skitkul, bara dance it off så att säga. Alltid när jag är på dåligt humör eller haft en stressig vecka tycker jag det är jätteskönt att bara ställa sig på ett dansgolv och dansa bort alla tankar, bara jag och musiken. Aja, nu kommer min mamma förbi snart, hörs sen!

Provokationer.

Publicerad 2010-03-19 19:12:16 i ,

Satt och funderade på provokationer av olika slag, vad är en provokation och vart går gränsen mellan att yttra sig till att provocera männiksor?

Jag är väl en av de männsikorna som tar åt mig rätt mycket av kritik. Bra eller dåligt? Klart det är bra att ta åt sig av konstruktiv kritik, alltså kritik som man kan ha användning för, men det är väl den andra kritiken man inte ska ta åt sig av. Den destruktiva. Till exempel, det är väldigt många som har en slags hat/kärlek till kissie, men när de säger att hon är ful och äcklig och blåst, hur ska hon hantera det, eftersom att hon själv yttrar sig på det sättet om andra männsikor.. Såklart inte bry sig! Men när människor kommenterar att hon kan vara lite elak och dryg och kanske tona ner "kissie" lite, är det då något hon kan använda sig av?

Jag kan hålla med om att de flesta stora bloggar är provocerande, men som dessie säger, "all publicitet är bra publicitet", och det håller jag faktiskt med om. Om Victoria Silvstedt kan skapa sig ett imperium grundad på sin kropp, sin "blåsthet" och att som vissa tycker "skämma ut sig helt" så är väl ändå det ett bevis på exakt det Dessie säger.

Det är ju kanske just det. Vart går gränsen? Vad är en "bra" provokation, och är den bara bra beroende på vart man vill komma i livet eller i sin karriär så att säga. Är det provocerande att säga att Sverige demokrater och Moderater har åt helvete fel i sin politik, eller är det bara min åsikt.. (och det är min åsikt) Kan ju såklart vara båda delarna, kolla på Paow, okej. Hon är Sverige demokrat och det är hennes politiska åsikt, men sättet hon väljer att säga det på är fett provocerande. Tycker jag i alla fall.

Sen är det skillnad på provokation och personangrepp. Eller?

OJOJ

Publicerad 2010-03-19 17:55:18 i ,

Måste bara säga att jag skrev ju, luktar himmel i förra inlägget. Kom på mig själv nyss, det heter doftar himmel, luktar använder man ju bara i negativ form. typ luktar illa, doftar gott.

Hemma igen..

Publicerad 2010-03-19 17:13:13 i ,

Har varit en sväng på stan med några vänner, och fikat två gånger! På olika ställen, är lustigt hur mycket något simpelt som morotskaka kan skilja sig, på ett ställe kunde jag inte äta den för den hade mandelmassa i sig? Lustigt tycker jag, men smaken är som baken.. Delad.. Haha.
Kollat skor och parfymer, har hittat en jag ska köpa. Bruno Bananis Mystic woman, luktar himmel.

 Tycker dessutom att flaskan är väldigt fin! (bilden är tagen från google)

Jag just nu, i soffan :) Med fönstret i bakrunden hehe.

Mat..

Publicerad 2010-03-19 11:56:34 i ,

Ligger och väntar på att min mat ska bli klar. Det blir rotfruktssoppa ala angi. Kommer nog bli bra, blir bara lite lätt uttråkad när det tar så lång tid att koka. Men har iaf diskat och plockat iordning lite här hemma så länge. Vissa dagar kan bli sååå långa när man inte har något vettigt att göra.

Godmorgon!

Publicerad 2010-03-19 10:08:28 i ,

har varit vaken en stund nu, ätit fil och bananer, macka.. så nu sitter jag och dricker te. är lite snorig idag, antagligen går det över tills imorn. Men nu ska jag sätta igång och plugga, så jag får något gjort!

Nu börjar jag bli trött.

Publicerad 2010-03-18 21:20:11 i ,

Ja, det är sant! Börjar bli trött och klockan är inte ens 22.. inte likt mig, men vem har sagt att det är något dåligt? Bra med förändringar ibland tycker jag! Imorgon har jag tänkt att dagen ska se ut lite såhär:

Kl 8.30; Dags att vakna, äta frukost och kolla nyhetsmorgon
Kl 9.30; Lite yoga, sen duschen sen ta det lugnt
Plugga fram tills lunch.
Sen????????????????????????????????????

Ne nu är mitt godis slut också.. Piss.

Slappar!

Publicerad 2010-03-18 18:28:45 i ,

Hej hej, jag sitter eller.. rättare sagt halvligger i min soffa. Käkar lite godis och bara softar loss, har ju vart i stan en sväng med några vänner och kollat lite kläder och annat kul, men har inte ens lust att shoppa haha. Det är inte varje dag. Men lika bra är det, ska försöka att inte köpa något mer förs jag har rensat min garderob. Det ramlar ju ut kläder när jag öppnar, plus att jag inte ens använder hälften. Så ska försöka mitt bästa, kan ju shoppa soppsäckar ;)

Dagens låt - http://www.youtube.com/watch?v=kDsEM0gBwEI&feature=fvst så sjukt bra! Lätt favoritlåten, tills jag
tjatat ut den ;)


Haha en till sommarbild, tycker den är lite rolig. Märks det att jag saknar sommaren ?


Också en bild som får mig att tänka på sommaren. Kommer till och med ihåg vad jag tänkte...

Maaaat!

Publicerad 2010-03-18 14:04:48 i ,

Är egentligen hungrig fortfarande, känns som jag aldrig blir mätt haha. Men det är ju bra att jag kan äta vad jag vill, när jag vill, hur jag vill! Okej, jag tränar, inte för att hålla kroppen slank utan för att gå upp i vikt och träna upp mina muskler. Har alltid älskat att träna, men de sista två månaderna har jag knaoot kunnat träna någonting eftersom jag varit så sjuk, det gör mig skapligt deppig eftersom jag mår så bra både psykiskt och fysiskt av att träna. Men yoga får det bli för hela slanten till jag kan börja styrketräna igen! Yoga är väldigt bra träning! Rekomenderas starkt till alla!

Älskar de här bilderna..  ge oss SOMMAR!!



Så ja.

Publicerad 2010-03-18 11:49:14 i ,

Nu har en kille från hyresgästföreningen varit här! Borde ha blivit medlem för länge sedan, då min lägenhet har tydligen runt 17 fel som måste åtgärdas. Hoppas bara att jag får allt fixat, skulle vara shysst med lite tapeter och färg på köpet ;)



Jag idag, men mina nya skor!



Jag älskar dom!



Väntar..

Publicerad 2010-03-18 10:31:43 i ,

Nu har jag stressat hela morgonen för att hinna det jag ska innan jag förmodligen blir värvad av hyresgästföreningen.. Fattar egentligen inte varför jag inte har varit medlem där tidigare. Men men, är väl dags att bli det, har ju bott själv rätt länge så det är väl bra att ha uppbackning om det skulle vara något med lägenheten. Att jag betalar överpris kan jag stå ut med, vet ju vad lägenheterna i sthlm <3 kostar. Förstår inte vad det är med min kamera, men får väl ta någon dålig mobilbild hehe.
Ne nu plingar det på dörren..

Sängen..

Publicerad 2010-03-17 21:22:58 i ,

ligger o chillar i sängen, har inte gjort mycket mer än och pluggat och varit i skolan idag! Men imorgon blir det lite mer fullspäckad dag.. känns som att jag måste ta igen allt jag inte hunnit när jag varit sjuk.. Lite jobbigt men ändå. Tänkte köra ett yoga pass imorgon vid halv åtta, det blir nog riktigt sweet efteråt.

Köpte btw ett par fett snygga lacoste skor igår,, kommer passa så sjukt bra med min vårjacka :D


En kanske inte så smickrande bild men haha, sleep tight

Yo!

Publicerad 2010-03-15 15:28:15 i ,

Halvligger i soffan och hostar.. För ovanlighetens skull ;) kollar sex and the city , äter maltesers (som inte är så goda egentligen) och myser lite, väntar på en tjejkompis som ska komma på fika.. ska bli sweet. annars blir det en lugn dag, ska förbi skolan imorgon och fråga min lärare vad han hade tänkt att jag skulle skriva om eftersom att jag inte riktigt fattar uppgiften..

peace ouuuuut

Jelllooo

Publicerad 2010-03-14 21:21:31 i ,

Hahahahahaha verkar som att dessa bloggbrudar bara gillar att dissa varandra,, Paow lägger ut någon fjortis och snackar om att hon har tagit droger, Hanni lägger ut någon bild på "kissies" tuttar.. Som kissie säger inte ens är hennes. Undrar varför dom håller på så här haha. Och jag som läser,, aja som en skvallertidning ungefär ;)




Sweet bild från promenaden förut..



Dagens mys outfit,, Jacka Elvine
Randig tröja, HM
Leggins Ginatricot
Sneakers Nike

Gossip girl..

Publicerad 2010-03-14 19:45:49 i ,

Har varit ute en sväng, gick till mc också ;) dom har en citronmuffins där jag gillar :) så nu har jag pluggat lite naturkunskap :S, tänkte göra lite popcorn med min popcornmaskin och mysa resten av kvällen.
Peace out

Puh!

Publicerad 2010-03-14 15:30:31 i ,

Nu har jag lagat mat, städat och betalat lite räkningar, tänkte försöka ta mig ut i solen lite det är ju sjukt fint väder. Så även fast jag inte borde gå ut (pga av min medicin) tänkte jag följa med min tjejkompis och hennes hundar på en promenad i parken :) Så brillorna på och sho hej.

Btw, kameran krånglar järnet men men...

Yo!

Publicerad 2010-03-14 12:18:48 i ,

Hejsan svejsan,, är på typ lite bättre humör idag, alltså känner mig lite piggare och så, så det får väl bli en städning av lägenheten eller något, ska tvätta ikväll med. Och det behövs kan jag lova. Håller på och lyssnar på de två senaste veckornas favorit låt! http://www.youtube.com/watch?v=k-SSeKg8Z8s riktigt shysst!
Hittade den faktiskt på Carolina Gynnings Blogg.

Satt och kollade runt lite imorse btw, kissie är ju typ helt fejk. Alltså hon är ju en annan person i verkligeheten, de är ju tur haha men undrar om de där snorungarna är så i verkligheten.. Stackars dom isf?

Pannkakor..

Publicerad 2010-03-13 14:08:36 i ,

MUMS!
Nu har jag ätit klart och sitter och funderar lite. Jag har läst lite bloggar för skojs skull, bland annat Kenzas. Och om jag har fattat rätt så är, Kenza någon form av modell? och folk tycker att hon framstår som "hel-ylle" tjej ungefär, Foki är en thailänsk girlnextdoor? Och folk tycker att hon ser ut som en snorunge och att hon ska vara "den ärliga" som aldrig snackar skit. Sen har vi Paow och Dessie, vännerna? Som folk tycker har fjortisbloggar, paow umgås med Amir som är gay, Och så har vi Kissie..

Kenza och paow gillar inte varandra för att paow är sverigedemokrat och kenza är sosse?
Paow och Dessie är ovänner?, och båda verkar festa lite mycket?
Paow tror att amir har hängt ut henne på hans blogg,, så hon gjorde det tillbaka?
Kissie gillar ingen av dem? Paow och Amir tyckte Foki snodde en ide av amir? Kenza skrattar år Kissie och Paow i tv? Hmm, fattar ingenting alltså.

Om de ska bråka över bloggar på internet,, aja, inte mitt problem men tycker bara det är kul. O alla kommentarer de får är ju riktigt löjliga.. Folk hånar dem via internet och säger egentligen elaka saker. Fattar inte vad folks problem är, men de har väl inga egna liv så de måste göra andras skit. Men enligt mig. Om man sitter via en dator och säger massa skit, då är man feg och kanske har lite dålig självkänsla också.. HAHA aja.

Datorn verkar krångla med bilderna men lägger in pannkakorna sen ;) Haha

13/3 2010

Publicerad 2010-03-13 12:26:07 i ,

MORNING ;)
vaknade för typ två timmar sedan och har mest myst runt med mig själv.
ätit en macka och bara chillat framför datorn. Ska försöka ta mig iväg till coop nu och kolla om det är något jag behöver,, funderar på att köpa den där nya werthers chokladen ;)

Jag känner mig iallafall lite bättre idag,, jämfört med igår. Btw sitter och lyssnar på en soft hip hop låt, http://www.youtube.com/watch?v=HO5N44ogUM4 shysst som fan.

Äh, ska göra pannkakor nu,, brukar göra det när jag är sjuk ;) http://www.youtube.com/watch?v=og9NBVoSW_E&feature=related en annan fet som fan :D

Inte igen..

Publicerad 2010-03-12 13:06:54 i ,

Nu är jag sjuk igen. Och fan för det rent ut sagt. Satt på akuten till halv två inatt, och var tvungen att åka upp idag igen. Inte så kul.. Gjorde en CT den här gången, men det är tydligen inget större fel på mig, utom mitt immunförsvar och lite annat. Men Fick ny medicin nu, igen. Undrar bara när detta ska ta slut. Antagligen är det karma.

Så, idag ska jag väl inte göra ett skit, bara försöka ta hand om mig själv och alla biverkningar av medicinen, kolla lite Sex and the city och filofisera, eller lite How I met your mother. TVå riktigt bra program faktiskt.

Jaja, hörs!

Dagens outfit..

Publicerad 2010-03-10 16:55:17 i ,



Jacka från Vero moda
Tunika från Cubus
Leggins från Ginatricot
Örhängen från Bik Bok

Haha inte bästa bilden kanske, med spisen i bakrunden haha



Mmmm, annanas och passionsfrukt så sjukt gott.
Jag äter ju exotiska frukter nästan varje dag, det är bra för hälsan, och mycket godare än godis ;)

10 / 3 - 2010

Publicerad 2010-03-10 15:38:09 i ,

Satt precis och tänkte på att min andra blogg har ett så långt namn, så tänkte.. Bättre att byta ;) Men vi får se hur länge jag har denna, eller om jag byter helt. Yep, men hörs sen, peace

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela