angi

Everything im not, made me everything I am.

Hej bloggen

Publicerad 2010-05-31 20:13:39 i Life of,

Jag sitter och tar en paus från pluggandet, läser lite bloggar och lägger in musik på min ipod. Är jättenervös inför provet imorgon, hoppas det går bra!

Vaknade imorse och var otroligt förkyld, snurrig och ont i magen. Känner mig fortfarande inte okej, lite bättre men inte okej. Så jag hoppas verkligen att jag är frisk till studentveckan börjar!
Den börjar på torsdag med traditionell möss påtagning osv. LÄNGTAR!!

Men men, nu när jag har bloggat lite får jag väl fortsätta plugga.
Puss

ON TOP OF THE WORLD

Publicerad 2010-05-29 18:18:23 i Life of,

haha. rubriken för detta inlägg, ja, det är väl min sinnesstämning just nu.
Ska börja göra mig iordning alldeles snart inför inflyttningsfest och kanske ut på krogen lite (det senare får vi la se sen), tänkte bara göra ett inlägg först.

Jag var ju på stan förut en sväng, köpte mat och lite annat, gick in på åhlens och kollade nagellack, och alla turkosa, eller i närheten av turkosa var slut haha! Inte för att jag hade tänkt att köpa det men kul att alla ser likadana ut. Turkost nagellack, converse osv.. Modeflugor är inte riktigt min grej. Men jag hittade en annan färg!

  

Det är någon slags mintgrön aktig färg, tyckte den var snygg.

Haffade ett linne från Ginatricot också.



Men nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig och ta på mig lite solpuder och mascara.

Usch..

Publicerad 2010-05-29 13:23:13 i Life of,

Är trött, snorig och har jätteont i huvudet. Måste äta något, men orkar inte laga mat.. Får väl knalla bort till stan och hooka något att äta. Igår vart väl en relativt trevlig kväll, men som sagt, allt är relativt.

Just nu, sitter jag och kollar på tv inte så intressant, men det finns aldrig något att kolla på på lördagar haha. nee nu måste jag dra!

Hörs förmodligen senare

HEEEEEJ

Publicerad 2010-05-28 17:44:13 i Life of,

Jag har inte riktigt haft tid att blogga, men det som har hänt sen igår morse är
1. Jag har fixat håret och det blev superbra!
2. Jag har hittat en fin vit boleroaktig tröja att ha över klänningen på balen
3. Jag är klar med allt i Naturkunskap
4. Jag har Haft studentmöte
5. Jag spenderade hela kvällen med en tjejkompis, myste åt godis och kollade på tv

Idag har jag knallat runt på stan och hittat mängder av klänningar och linnen, har haft kraftig beslutsångest så det har inte blivit något direkt köp, bara lite små grejjer, som jag personligen tycker är fett ointressant haha!

Ikväll blir det rätt lugnt, basta baba pool och slappna av lite. Kanske träffa en tjejkompis på en cider någonstans, för hon fyller år ikväll! Men ingen utgång, för det orkar jag verkligen inte. Plus att jag måste samla kraft innan studentveckan ;)

Godmorgon!

Publicerad 2010-05-27 08:14:50 i Life of,

Idag är jag skapligt trött och seg, men ändå pigg på något sätt. Jag ska ju till frisören nu, NICE! Äntligen liksom, känns som det var alldeles för länge sen.
Efter jag har varit där tänkte jag glida omkring på stan en sväng (beror på resultatet av håret) käka en glass och bara ta det lugnt. Klockan fyra har jag studentmöte och sen ska jag förmodligen på lägenhetsvisning. En fullspäckad jag. Skönt att jag är öedig från skolan idag!

Lägger upp en bild på håret sen!

YES!

Publicerad 2010-05-26 11:40:08 i Life of,

Det gick mycket bättre än förväntat på provet,, förbannat skönt måste jag säga! Nu är det bara ett kvar sen jävlar :D

ZZZzz!?

Publicerad 2010-05-26 09:45:14 i Life of,

Jag är verkligen jättetrött idag alltså, tur att jag inte börjar först halv elva då! Riktigt skönt faktiskt. Tänkte mest visa myströjan den är så skön och fin.

Godmorgon!

Publicerad 2010-05-26 09:22:21 i Life of,

Vaknade för någon timme sedan och snart är det dags att röra sig mot skolan, har ju prov idag också.
Idag orkar jag verkligen inte göra mig iordning ett enda skit, så det får bli mjukiströja och leggins, har ju ändå bara en lektion så! Funderar att ta på mig kepsen också haha.

 

Jag äter ju nästan alltid en stor frukost, så som gröt eller flingor och macka, eller bacon och ägg (mums), men idag har jag så ont i magen så pallar inte, det fick bli en smoothie!

Prestationsångest!

Publicerad 2010-05-25 22:40:01 i Life of,

Fattar inte varför jag får sån ångest dagen innan ett prov. Det känns som att jag inte kommer klara det och att jag har pluggat för lite. Och det gör mig så trött. Det ger mig migrän och sömnbrist och jag förstår inte varför det alltid upprepar sig.

Även fast jag har pluggat som en idiot i tre veckors tid så dagen innan förlorar jag all tillit till mig själv och mina kunskaper. Jag blir nervös, får prestationsångest och någonstans blockerar jag mig själv. Det är som att jag stänger av allt jag har lärt mig och fokuserar på hur dåligt det kommer gå. Eller kanske hur dålig jag är.

Jag önskar jag visste vart det kom ifrån från början. Tror att det handlar mycket om att man hela tiden ÄR sina prestationer, man ÄR sina saker, man ÄR sina pengar, sitt hur osv. Men det kanske egentligen inte spelar någon roll. För jag vet ju i alla fall nu att jag har ett problem, och det visste jag inte för några år sedan. Har väl såklart lite tankar kring vad man kan göra, eller hur jag försöker handskas med det. Men det är lätt att man inte ser klart under press.

Jag antar att de flesta i dagens samhälle får prestationsångest, med tanke på att allt kretsar om vilket jobb du har, vilken utbildning du har, vad du är bra på, hur mycket du tjänar, vilka kläder du har, egentligen allt det yttre.
Men om du skulle skrapa av allt det där på ytan, vad finns kvar då? Vem är du? Vad har du för intressen? Vilka är dina drömmar och mål? Vad känner du?...

Jag vet att jag inte är ensam om att känna så här (det är många som känner precis som jag) och jag vet att jag behöver börja lite mer på mig och min förmåga (affirmera är också bra för självkänslan). Och inte se en midre bra prestation som ett stort misslyckande. För det är faktiskt bara en mindre bra prestation. Och istället för att gräva ner sig i det så får jag börja tänka på vad jag kunde ha gjort annorlunda, och faktiskt göra annorlunda nästa gång.
För det handlar ju faktiskt om att se problemet med öppna ögon och omfamna det med öppna armar.

Skönt att skriva av sig ibland! Borde göra det oftare, för jag låter mina tankar ta kontrollen hehe

-

Publicerad 2010-05-25 20:34:39 i Sweet!,





Har handlat det mesta till studenten idag. Små saker man behöver! Snart kommer jag behöva gå till systemet också, hatar, verkligen hatar att stå i en mil lång kö bara för lite alkohol. Ska ju såklart bli lite fest på studenveckan och nu längtar jag verkligen! Kommer lägga upp massor av bilder från studenveckan sen :D

God morgon!

Publicerad 2010-05-25 09:11:22 i Life of,

Lagom stressad jag är när jag skulle varit i skolan nu haha, tur att jag kan flexa då så missar jag ju ändå ingenting direkt. Men sånna här mornar så går det mesta fel. Jag bränner gröten, dålig hårdag, kaffet smakar konstigt, jag tar på mig för varma kläder, glömmer böckerna, glömmer lunchpengar, glömmer allt.

 MMMMmmmm kaffe hahaha

Ajuste! Gröten!

Top model

Publicerad 2010-05-24 21:03:14 i Life of,

Kollade nyss på top model, och undrar om det var rätt person som åkte ut. Självklart vet ju domarna det bättre än mig, tyckte bara att Erin var så gnällig och bortskämd haha!

Har funderat på att tanka alla avsnitt, men som sagt jag tycker ju att halva charmen är att följa det på tv.. Gammalmodig eller?

Hur som helst så tänkte jag fortsätta plugga lite till innan Sex and the city börjar.
Hörs nog imorgon.

(Blir väl en Smoothie nu)

--

Publicerad 2010-05-24 17:55:18 i Sweet!,



Denna kategori kommer att handla om saker jag tycker är, fett, nice, awesome, sweet, grant, roligt, fint, hot, ja, det mesta som är bra helt enkelt.

Och idag är det att Sex and the city (serien) börjar på trean idag. Det går ju oftast sena sommarkvällar, och sent beror ju på att man ska få höra alla snuskiga detaljer haha. Jag har hela boxen hemma, men på något sätt har det en viss charm med att följa serien på tv. Men jag har ju sett alla avsnitt 3-6 gånger! Det är ju min favorit serie.. Och How I Met Your Mother också, och family guy, osv. Haha, nej sex and the city är no1.

Mätt mmmums.

Publicerad 2010-05-24 17:30:53 i Ätbart,

Blev lite hemmagjord kinamat idag faktiskt. Åt ju köpt häromdagen så tänkte faktiskt testa att göra själv, och det gick faktiskt oväntat bra! Kanske inte lika gott såklart, men dugligt. Och dessutom om man aldrig testar så lär man sig ju aldrig heller.

Haha, min kamera är väl inte den bästa, så det ser väl sådär ut. Men huvudsaken är väl att det smakar bra!

DUMLE!

Publicerad 2010-05-24 16:42:20 i Ätbart,

Sitter och svullar i mig dumle, medans jag väntar på att riset ska koka klart haha! Har ju hört att man inte ska äta godis innan maten, men då är det väl tur att man är tillräckligt gammal för att göra precis som man vill. Och att man inte tänker på vikt och massa dieter och skit som alla andra bloggare verkar göra, eller det kanske dom inte gör. Vad vet jag/ni/vi..  Jaja, som sagt. Jag äter vad jag vill när jag vill!

Header?

Publicerad 2010-05-24 15:36:20 i ,

Det verkar ju inte funka att byta varken header eller bakrund. Lite småirriterande, så jag får väl fortsätta plugga istället blää!

Plugga, plugga, plugga!

Publicerad 2010-05-24 15:13:18 i ,

Känns som att det är det ända jag gör nuförtiden.. Men det kommer bli bättre, har ju mina två sista prov den här veckan. Sen är det STUDENT time, så sjukt skönt.

Just nu är det jättebra väder ute och jag har egentligen ingen lust att sidda vid datorn eller plugga. Sån tur att man har en laptop och kan chilla i solen då! Även fast det inte är så varmt idag :O

Bilder från i helgen;



 

Bestämt mig.

Publicerad 2010-05-22 20:06:46 i ,

Nu har jag bestämt mig för vart jag ska åtminstone, det blir en krog här i stan som har lite förkrök, de har bara öppet till ett, men det passar mig perfekt eftersom att jag inte orkar göra speciellt mycket ikväll. De har även Sex and the city tema idag, vilket kommer bli ytterst trevligt! Blir väl ingen alkohol, kanske en alkoholfri cosmo, sex and the city style :)

Nu är väl den stora frågan vad jaf ska ha på mig. Inte den blekaste. Tänkte väl köra något simpelt. Less is more, den lilla svarta och ett par klackar, insperation - har en liknande hemma. Bilden tagen från google.

Fan!

Publicerad 2010-05-22 18:34:02 i ,

Det går ju inte att lägga upp bilder.. Men får väl mejla blogg.se och kolla vad problemet är.

Har tre alternativ ikväll,
antingen grilla
hemmafest
eller krogen.

O ena sidan har jag inte lust med något av det, pallar inte med alkohetsen idag.. Inte för att jag dricker, men för att människor som dricker har en tendens att bli väldigt fulla och dräggiga, och det är inte min stil direkt. Klart man kan vara full men med måtta.

Btw, MÅTTA är ett ord som alla bloggare verkar missbruka, eller inte ens förstå vad det menas med. Måtta betyder att du vet när det räcker, när du vet hur mycket du kan och inte kan dricka, när du kan ha kul utan alkohol, när du vet vart gränserna går, när det gäller det mesta. Haha aja. Kanske tar ett par år att klura ut, har ju själv inte varit guds bästa barn.

Men, varsegod ett fett tråkigt inlägg bara text, inga bilder.

Lördag!

Publicerad 2010-05-22 17:28:43 i ,

Jävligt nice väder måste jag säga, har precis ätit middag och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Vet ju inte egentligen ens vad jag ska göra än men ändå ;)

Hittade studentskorna igår btw, det blev ett par klarblåa, har lite problem med att lägga upp bilder så de kommer väl senare eller imorgon. Det behövs bara ett siden band i midjan på klänningen sen är jag reda.

Försöker låta mina ögonbryn växa ut så jag kan noppa dom med tråd hos min frisör.. Det är bara jäkligt jobbat att se ut som en jävla varulv.. Men vill ju inte se ut som en av de "kända" bloggerkskorna ;)

Aja, talk soon.

God morgon!

Publicerad 2010-05-21 09:50:24 i ,

Sitter här lite halvstressad och inte helt klar. Men men det är väl en tur att jag inte är så big fan of smink på vardagarna då skulle jag ju ligga minus tio min till nu.. (jaa, det tar inte längre tid för mig om jag inte använder lösögonfransar)

Hur som helst. Nu ska jag ut i det fina vädret möta upp en vän och glida till stan och kolla lite.
Blir att boka en tid frisör tid också. Idag har än så länge varit en riktigt bra dag, fast jag bara har varit vaken i tvi timmar. Har till och med hunnit plugga lite.

Aja hörs sen!

BLIR GALEN!

Publicerad 2010-05-20 17:56:17 i ,

Har letat skor och något jackliknande hela jävla dagen. Men nej, inte hittat ett skit. Håller på att bli crazy här nu, inte bara för att jag blir stressad innan studenten utan för att jag har pms också. Riktigt jobbigt. Fattar inte varför jag har så stort problem att hitta klackar, det brukar jag ju aldrig ha i vanliga fall. Men det är väl det, när jag slutar leta så kommer det till mig. MEN ORKA VÄNTA haha.

Men ska väl inte bara klaga, det är ju sjukt bra väder ute, och det kommer antagligen bara bli bättre och bättre. Men nu måste jag laga lite käk. Tacopaj kanske?

Shulullu

Publicerad 2010-05-20 11:03:59 i ,

Har inte bloggat på evigheter, och det beror på parsonliga skäl. Som de som har läst min blogg vet så bloggar jag ju aldrig om personliga saker. Aldrig namn eller bilder på vänner i bloggen. Aja,

hur är det annars då? Med mig är det gryyyymt!! Tar ju studenten snart och det ska bli riktigt fett kan jag lova. Har fått mössan och allt nu, försöker bara hitta ett par klackar. Är jävligt kräsen när det gäller klackor som vissa vet, men det får inte var för låg klack, det får inte vara för öppen tå, möjligtvis så att en liten syns men annars helst lite halvspetsiga.

Aja, ska bege mig till stan nu och försöka hitta ett par vettiga. Sen ska jag boka naglar och ögonbryn och ögonfrans tid också. Hej så länge!

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela