angi

Everything im not, made me everything I am.

Livet som lantis.

Publicerad 2012-10-29 18:35:36 i Life of,

Kände nyss att det var läga för att gå ut med soporna. Jag fick då klä på L lägga ner honom i vagnen, ut med vagnen i ena handen, fyra soppåsar och en ficklampa i andra handen, ner till vägen och kasta soporna sen snabbt in igen eftersom att jag höll på att skita ner mig av rädslan för att någon älg ska komma och sparka ner mig och barnvagnen.
Ja, man kan väl säga att jag fortfarande inte har vant mig (två år senare) vid allt här ute på landet.
Det jag saknar mest här ute är nog belysning, just eftersom jag inte är bästa kompis med mörker.
Förresten så är det något jag inte vill föra över på L. Vill att han ska känna sig trygg i mörkret med.
 
Btw så rimgde jag till försäkringskassan idag. Medan jag förberedde mig på att skriva något bittert inlägg här och på FB så kom jag fram rätt fort och fick prata med en supertrevlig tjej. Så tji fick jag och kände mig rätt dum som dömde ut hela stället bara för att jag har mindre bra erfarenheter sedan tidigare.
 
Imorgon står det lite shopping på schemat.
xoxo
(förresten hur sämst har inte gossip girl blivit haha)
 

Prinsessan på ärten

Publicerad 2012-10-24 21:43:28 i

Snarare prinsen på nappen!
Nästan varje morgon vaknar L och vill ha sin napp, då får Man leta runt efter den i spjälsängen och nästan varje gång ligger han på den! Börjar fundera på om det inte är därför han vaknar haha!

Har funderat lite. Detta år har utan tvekan varit det bästa året i hela mitt liv, och inte bara för att jag fått det finaste man kan få utan också för att jag har känt mig lyckligare, tryggare och starkare än någonsin. Kan inte minnas när jag var så här lycklig senast.
Det sjuka är att jag alltid har känt att inget nånsin förändras men när man kollar tillbaka så är ingenting likadant!

Livet,
Det stora blir det lilla
Det lilla är stort för någon
Någon är stor
Någon är liten
Livet, är stort för någon

Dagar

Publicerad 2012-10-17 21:07:52 i

Imorgon ska jag vara hemma hela dagen och bara mysa med lilla L. Ska försöka att inte tvätta eller städa eller något sånt, om jag inte vill. Alltså inte göra det för att jag "måste". Vi har rent och städat hemma (lite tvätt att vika och saker att ställa iordning) så jag behöver inte känna någon press.
Jag är sån som helst alltid vill ha super rent och fint hemma ifall någon skulle komma, och såklart även för min egen skull. Men det är lätt att bli stressad av renlighets måstet.

Något annat jag tänkt på är hur jäkla snygg morsa Carolina Gynning är! Damn! (inte alls avis) haha

Väntans tider

Publicerad 2012-10-11 09:11:46 i

Just nu väntar jag på bussen
Väntar på inbjudningskort
Väntar på prov
Väntar på körkortet
Väntar på vintern
Väntar egentligen på sommaren
Väntar på bil
Väntar på att börja jobba igen
Väntar på kaffe & mat
Väntar på Ls dop
Väntar på att folk ska inse att USA tar folk där bak
Väntar på nästa väntan

MÅSTE.SLUTA.VÄNTA och leva i nuet! Tjo

Svårt!

Publicerad 2012-10-03 18:50:42 i

Sitter och letar låtar man kan ha på lillens dop. Och det är några kriterier de måste passera bland annat, vara någon udda låt med bra budskap och helst på engelska. Kan även vara på svenska. Får ej innehålla något som kan kopplas till en kärlek mellan man och kvinna samt helst en låt man kan göra om till akustisk. Ja jakten fortsätter :)

Forever alone, not anymore

Publicerad 2012-10-02 16:38:18 i

Hatar, HATAR den här tiden på året. Känner mig alltid så vilsen, ensam och super nere. Samtidigt som jag bara vill brista ut i gråt näst intill hela tiden så är jag så sjukt lycklig nu. Svårt att förklara, men på något sätt har lyckan som kom med L bara minskat den nedstämdhet jag normalt brukar känna. Så fort jag tittar på honom så blir jag glad. Trodde aldrig att jag skulle bli glad igen, trodde aldrig att jag skulle få känna kärlek igen men nu är den starkare än någonsin!

Älskar att vara mamma <3

Stresss & stress

Publicerad 2012-10-01 21:46:15 i

Stressar upp mig själv så lätt, vet egentligen inte riktigt varför men jag stressar väldigt ofta. Kan bli superstressad idag för något jag ska göra om en vecka typ.. Ska försöka att softa ner och leva här och nu ett tag. Mindfullness! "livet är det som händer medan du planerar morgondagen"..

Annars då, jo bil letandet är i full rullning väldigt svårt att veta om det är rätt bara!

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela