angi

Everything im not, made me everything I am.

No way, way

Publicerad 2011-03-25 11:16:28 i Life of,

Tänkte bara kika in med ett inlägg om fjällen här mitt i flyttandet.
Det var en grym resa, genom Norge där det kostade 20 spänn i timmen att vara uppkopplad, såg några älgar, det fanns även ett älgzoo
Väl framme vid "stugan" insåg jag att det inte var en stuga, det var en fet villa som var bland det fetaste jag sett, blir samma nästa år, le party
Svart backe första dagen, någon gjorde en 180 någon gjorde en 360, någon misslyckades med tåsväng och någon låg i backen för full för att åka
Det var x-box spel, monopol revanscher, kortspel och bastutävling
Det var allt från svensk husmanskost till thailändskt och grillat
Det var afterski, bra musik och lite sömn
Det var bråk, kärlek, trolleri och läxläsning
Snöscooter åkning och borttappade pluntor
Pormasksklämmning, blåmärken, stukade handleder och bira
Det var jägershots, det var dooleys och kaffe
Ville åka mer, mer mer mer
På vägen hem åkte vi fel, hamnade i Malun? och åt HANDburgare, det gjorde ont i magen


Ett av vardagsrummen


Relaxrum                   Bastu
 
Kök                           Vardagsrum
 







Sälenmusic/ridedownthehill
The Naked And Famous – Young Blood
Cecile – Ride Or Die
Tiësto – Walking On Clouds - Feat. Kirsty Hawkshaw
Dany Coast – Swede Harmony (feat. Christina Skaar) - Original
Nadia Ali – Ride With Me - DJ Shogun Remix (Radio Edit)
Elephant Man – In Jamaica
Million Stylez – Lookin'
Tiësto – Traffic
The Naked And Famous – All Of This
And many more..
Btw, om en Ribecka skulle läsa det här så tänkte jag på dig när jag hörde den översta låten haha

Gangsta gal

Publicerad 2011-03-16 22:49:50 i Life of,

Fick precis en flashback när jag gick igenom mina smycken. Hittade ett halsband som jag inte har haft på mig på fem år, som betyyde mycket för mig då. Får mig att tänka på hur jobbiga tånoren kan vara ibland, man vet inte ut eller in, vem man är eller vem man vill vara. Bara att man vill vara någon, det var väl så jag kände i alla fall. Huvudsaken då var inte vad jag tyckte eller hur jag kände, huvudsaken var att få folk att tro att jag trodde att jag var all that.. Hmm flummigt, kan ju skratta åt det nu, men vet ändå att det är jobbigt att växa upp.
A little bit to true..

Hur som helst sitter jag här på golvt och har lite småpanik över att jag inte kan packa för att alla kartonger är fyllda. vad ska jag göra nu?

Får dansa runt lite i joggingbyxor som får rumpan att bokstavligen studsa ;)


Förresten, min nya favvo låt Cecile – Ride Or Die

Make my heart skip a beat

Publicerad 2011-03-11 15:49:32 i Life of,

Ibland är livet så jävla orättvist. Att det ska straffa sig att göra bra saker?
Jag förstår att barn blir förvirrade när man ska sätta gränser på vad som är rätt och fel, när det finns så många gråzoner. Och det kan man ju inte förklara för ett barn.
Just nu sitter jag i alla fall i en störd telefonkö och håller på att bli galen. Jag kan inte förstå varför saker är som det är ibland, Karma? Antagligen. Men kom igen liksom..

var i alla fall och solade på stans bästa solarium efter skolan och det var väl än så länge höjdpunkten på dagen. lätt fräschaste solariumen.
och jag borde fortsätta plugga, men jag kommer ingen vart, har uppenbarligen inte valt ett så lätt ämne att skriva om.

Walking on clouds

Publicerad 2011-03-10 21:17:51 i Life of,

Eller aa nästan i alla fall, ibland.
Snart ska jag göra lite mer armhävningar och sen ställa mig på vågen, bli lite irriterad och äta något fettigt. Jag ska fan ha gått upp fem kilo i sommar, och där med basta. Jag kan tänka mig att folk ibland inte riktigt förstår sig på mig när jag säger så men det är lugnt ;)
För jag vet att jag skulle må bättre av det. Sen vill jag inte heller fastna på någon jäcla siffra på vågen, utan huvudsaken är ju att jag mår bra, men det är i alla fall en början när man sätter upp ett mål.

Ska försöka få ihop en utflyttningsfest också, vilket kan bli lite svårt när man själv är praktiskt taget uppbokad haha. Men det ska nog gå!

Hade tänkte mig något i den här stilen........

Good thing don't come knocking

Publicerad 2011-03-10 17:23:06 i Life of,

TKlar med tvätten sen igår
Storhandla
Slöat
Dansat
Lagat mat
Gjort armhävningar
Letat musik

Allt utom att plugga..
Skulle ha åkt och handlat för två timmar sen men ska dra iväg nu. Kul va!?!? Haha

Hur som helst har jag funderat massor på det där med att gå en DJ utbildning. Jag tror fan att jag ska göra det, kommer ångra mig för all framtid annars. Jag är en typisk "planerare", jag gillar när man kan kontrollera framtiden lite, och det här passar ju inte in i min lilla framtidsplan, kanske just därför jag ska göra det.. Och för att jag själv vill. Det kanske låter fett lame, men jag kan se mig själv stå där och köra järnet.
Det är samma sak som när jag tänkte dra ner till spanien och hålla i barrundor, jag ångrar att jag inte har gjort det än, självklart är det inte för sent, men det känns som jag är lite gammal för det på något vis.
Men vad jag ska göra får tiden utvisa.







Sarah McLachlan – Silence - DJ Tiësto's in Search of Sunrise Remix
Swanky Tunes – Oh Yeah - Original Mix
Steve Angello & AN21 – Size Matters Mixtape

One life in Sunshine

Publicerad 2011-03-09 16:48:42 i Life of,

Satt och kolla runt efter kvinnliga dj's, men hatar när bra musik inte finns på spotify. Tycker för det mesta att det är värdelöst ljud på tuben. Hur som helst så kom jag in på en sida, med DJ kurser.. Blir sjukt sugen, sjukt jävla sugen. Kursen kostar 8 laxingar, och jag kommer förmodligen ångra mig om jag inte gört. Kan dock bli lite svårt nu när jag har skola, eftersom att kursen är i sthlm.. Men jag funderar och dunderar, kanske borde man köra kursen ändå? Man kan ju faktiskt pendla i några veckor. Eller köra någon form av distans. Känner mig lite rådvill för tillfället, men det är ju något som jag vill göra, så why not? FAN varför skulle jag vara tvungen att se det där just nu för..

Dany Coast – Swede Harmony (feat. Christina Skaar) - Original

My feelings for you

Publicerad 2011-03-08 21:44:44 i Life of,

Jag har märkt att jag har blivit helt värdelös på att ta bilder numera.. Då blev jag lite halv svartis när jag hörde att en viss Rebecca hade tagigt dryga 200 hundra bilder i lördags? Hmm jag kan ju börja med att ta två när vi hittar på något i alla fall haha.
Så, idag är det internationella kvinnodagen. Det känns lite fett, att bli firad för att man är kvinna.. När jag får barn, då ska mina döttrar fan få tårta på den här dagen! Jag tycker att det är viktigt att uppmuntra kvinnlig styrka, utan att glömma bort männen såklart :)

Har hur som helst letat lite fet musik idag, och det har gått super, har vissa dagar där musiken bara flödar in och jag hinner själv inte med att lyssna på låtarna. Idag har det varit housetema på hjärnan, och då menar jag riktigt house, inget fjortistramsmainstreamskit!
Avicii & Sebastien Drums – My Feelings For You - Original Mix Egentligen en klassiker, som jag lyckas fastna för om och om igen. Grym balans mellan vokal och dub
Dirty South feat. Rudy – Phazing - Tiësto Remix Sjukt skön låt, inte heller den nyaste, men hur kan man inte avguda en kombination mellan Dirty douth och Tiestos egna prägel?
Morten Breum – On It! - Faustix Remix Min nya favopartylåt, sjukt nice sound och bas, kanske är en låt man måste spela högt
Mark Knight & Wolfgang Gartner – Conscindo - Original Club Mix Ännu en nice partylåt, som går att spela om igen utan att folk märker att det är samma låt
Annars är ett bra tips från mig att man kör på en som redan är färdigmixad, finns ganska många nu på spotify som liggar runt 70 minuter, då kan man satsa på Armin van buren, eller köra en Morten breum kanske..

Måste leta upp mer kvinnliga dj's känner jag, speciellt såhär på våran dag ;)

Här har ni en snodd bild från i lördags

Heat rising

Publicerad 2011-03-04 14:04:53 i Life of,

Har egentligen lite tidspress, kom nyss ut ur duschen, håret helt dyngsurt, måste damsuga och ta på mig lite kläder osv. Ändå sätter jag mig vid datorn och bloggar :s så kan det väl vara, ibland.
Ska i alla fall en sväng till stan, kolla efter en sjukt snygg t-shirt att klippa sönder, köpa några öl, hoppas att det finns biljetter kvar tills imorgon (Rebecca & Fiona), samtidigt ska jag träffa typ fett många känns det som haha.. det går nog la bra, för det vi inte hinner med idag kan göras imorgon.

Btw satt jag och kollade debatt igår, måste erkänna att det var mest för att se kissie komma med urkassa ursäkter till sitt beteende haha, hur som helst så började de prata om bernhemsplaceringar, fosterhem, familjehem osv och jag kunde inte låta bli att tänka på det halva natten. Jag tror att det är ett ämne folk inte tänker på så mycket, framförallt ett ämne som inte tas upp till ytan tillräkligt mycket. Hur staten behandlar folk som verkligen behöver deras hjälp. Är också ett ämne man kan diskutera i flera år..

Nej nu måste jag ta tummer ur, Shoo hej
(Btw har September släppt ett nytt album idagSeptember – Love CPR om någon är intresserad)



Nothing so far

Publicerad 2011-03-02 23:05:33 i Life of,

Sitter och kollar runt efter ny nice musik. det verkar vara svårt att hitta idag!?
idag har jag varit fett snurrig, tog tillochmed med mig ett par hörlurar som inte är mina haha.. skumt det där. sitter och velar fram och tillbaka på vad man ska ha på sig på lördag, verkar lite svårt att bestämma sig.
men typ aja whatever jag är ju alltid soo fabulous angi style!!!
(aa det var en pik, typ.)

men sweet dude nu ska jag fortsätta äta ben&jerrys och sånt



rooolig bild dååå

Them think them fly

Publicerad 2011-03-01 17:48:27 i Life of,

Sitter och pluggar, hallen är typ klar och jag ska beställa ett par skor.. Tror jag. Har packat och donat och tänkte slänga ner massa kläder i en sopsäck nu, typ "myskläder!?" Har tydligen hur mycket som helst. Förövrigt är jag sjuk och sånt. Måste fortsätta plugga nu egentligen, men har en konstigt fundering ; om du inte har gjort fel, hur ska du kunna göra rätt, och fast att du har gjort rätt varför blir det ibland fel? Sånna tankar försegår ibland i mitt huvud.. Jag har ett såkallat tjejproblem, som gör det svårt att vara normal ibland, men folk fattar ju inte sånt.

Stinj – Zumba - Boson Remix
Albert – Barbizon - Original Mix
Abstract Vision – Echoes - Protoculture Remix

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela