angi

Everything im not, made me everything I am.

Gott typ.

Publicerad 2012-11-30 13:16:45 i Life of,

Har bakat ett tag idag som sagt, undrar om jag måste göra lite mer. Man vet ju aldrig hur mycket folk äter?
Btw så snöar det fortfarande här, det kommer bli så fint imorgon :)

Fredagsbak

Publicerad 2012-11-30 13:13:06 i Life of,

Godmorgon, ska snart iväg och handla det sista inför dopet och sen blir det att baka kaka hela morgonen. Hoppas bara det går att göra på långplåt så jag slipper göra två st!

Vad kallt det är förresten! Det får bli overall till lillplutten och skrapa rutorna ;O tänkte gå i ide med min bil ett tag i vinter men sen insåg jag att det blir likadant nästa år så lika bra att vänja sig! Tips från coachen; ta körkort på vintern så vänjer ni er från början!

Ibland

Publicerad 2012-11-29 22:18:57 i Life of,

Så känner man sig så sjukt irriterad och besviken över egentligen ingenting.. Undrar varför vi kvinnor har PMS, och hatar när folk skyller på det och får oss som har det att framstå som några slags bluffmakare.

Det är för övrigt sjukt skönt att lägga sig i en nybäddad säng.

Let there be light

Publicerad 2012-11-29 16:12:08 i Life of,

En av de bästa sakerna med vintern måste vara att det blir extra mysigt att tända ljus. Och vi har hur mycket ljus som helst. Ett helt hyllplan proppat med ljus, allt ifrån doftljus till vanliga värmeljus. Vi har också hur mycket lyktor och ljushållare som helst. Det vi har gjort för att det inte ska se ut som att vi bor i ett ljus ät att vi har börjat använda olika beroende på årstid, alltså vissa på vintern, vår, sommar osv. Såklart även speciella jul saker (även fast jag inte är mycket för jul)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1804215/images/2012/pic_50b77a2be087c37b552aa070.jpg" class="image">

Torsdag

Publicerad 2012-11-29 09:57:07 i Life of,

Redan torsdag! Bara två dagar kvar till dopet. Allt är inte riktigt klart men det går framåt i alla fall! Jag tror det kommer bli jätte fint. Ska försöka leta upp papptallrikar med jul motiv på tänkte eftersom det är dagen innan 1 advent :D känns lite mysigt att han kommer döpas i vintertid!
På tal om vinter vaknade jag till detta

1minut

Publicerad 2012-11-28 20:37:43 i Life of,

Kollar på bonde nu, fatta att bli bortvald sådär! Sjukt alltså.
Har precis lagt plutten också, det tog seriöst 1min innan han somnade! Det är lite lustigt, på dagarna sover han knappt om han inte sover i bilen eller i vagnen men på kvällen är det bara ner i sängen utan problem! Kanske är så mycket att se på dagarna :D

Hittade förresten en klänning förut. En svart. Såklart. Haha!

Nail job

Publicerad 2012-11-28 15:51:17 i Life of,

Så har man gjort naglar, de blev lite för långa men det går ju att fila ner! Skönt att ha fräscha naglar :)

Nu väntar jag på min baby daddy så jag kan åka och shoppa lite inför lördag. Känner mig inte ett dugg bekväm att åka med L i bilen i detta väder!

Godmorgon världen.

Publicerad 2012-11-28 09:10:10 i Life of,

Slänga i sig frukost, kasta på lillen kläder och iväg för att göra naglar. Hoppas det blir bra bara. Shit har inte fixat mina naglar på typ fem år? Förr fixade jag naglarna rätt ofta, tyvärr visste jag inte då att den typen av naglar jag gjorde då inte var så skonsamma mot mina egna naglar.

Jaja, tjejen som bloggar när hon har bråttom?

Bilder

Publicerad 2012-11-27 19:23:00 i Life of,

Rensat min facebook lite och hittade lite godbitar och lite man vill glömma!
Kan ju börja från början, detta är den tidigaste bilden som finns på fb
Snygg grogg i flaska;
2005
 Testa ny frilla sådär snyggt 2005
Blond med lugg 2005
Blond igen, men fortfarande tungan ute 2006
öh, cooling 2007
tror detta är 2008
failad hårfärgning 2009
en varm sommardag 2009
varm sommarkväll 2010
Party 2011
 
to be continued...
 

Tandvärk

Publicerad 2012-11-26 12:43:13 i Life of,

Har sån jäkla tandvärk, känns nästan som att det är inflammerat vill helst inte öppna munnen över huvud taget!

Hoppas det går över bara tills lördag. Usch måste hitta något att ha på nig på lördag också.. Undrar vad egentligen. Skulle vara fett nice att ha en stylist eller något som kunde bara plocka fram något. Men förmodligen skulle jag ha beslutsångest då också och sluta med att ta på mig något svart!

Också

Publicerad 2012-11-25 12:02:47 i Life of,

Trött dom ett as idag. Men det är bara att hinka kaffe och se glad ut för vi ska på barnkalas. Oh vill bara sooova!

Igår blev det ett mindre lyckat Ikea besök följt att en mera lyckad middag och spel. Spelet galen panna måste vara det roligaste bräd spel jag spelat, synd bara att jag suger häst pung på att spela det ;D

Btw, idag gick lillen framåt i sin gå stol för första gången! ( han har bara backat innan )

Första gången..

Publicerad 2012-11-24 16:21:40 i Life of,

Kunde ha varit början på ett väldigt annorlunda inlägg.

Ikväll är första gången jag kan säga att jag är nykter för att jag kör bil! Alltså vad skönt att ha något att skylla på och slippa tuuusen frågor om varför man väljer att vara nykter en kväll haha!

Nu ska väl i och för sig inte massa folk fråga det just ikväll, men aa ni fattar!

Hoppas min sambo kommer hem snart så jag kan göra mig iordning.

Maaat

Publicerad 2012-11-23 21:47:30 i Life of,

Varför är det så att när man är hungrig så är man sugen på ALLT, och när man har ätit är man inte sugen på något!? När man är mätt så vill man inte ens ha efterrätt och det tackar jag aldrig nej till! Kanske bara är jag..

Imorgon blir det linkan innan det är dags att släppa ner håret och släppa en middag med the fine & the cracker (kex) haha :D

Idag

Publicerad 2012-11-23 11:16:39 i Life of,

Idag fick jag lust att blogga om saker jag inte ska blogga om. Haha :)

Idag har prästen varit här och pratat om upplägget av dopet. Det är inte varje dag man har en präst hemma haha!
Det kommer nog bli ett fint dop, och vi får hoppas att lillen inte blir för uttråkad.

Konstigt egentligen att man planerar så länge och det är över så fort :P

Yoga

Publicerad 2012-11-22 10:09:53 i Life of,

Idag ska man träna för första gången på ? Oj vet inte när jag tränade sist. Det står i alla fall yoga på schemat och det har jag inte gjort på dyng länge så vi går se hur spänd jag är i kroppen haha!

Innan dess ska jag städa, och köpa mig ett par träningsskor för ska man börja träna så måste man ha det ;) skulle även vilja köpa lite träningskläder men det får vänta tills jag köper ett gymkort :)

Ne, nu måste jag hinka kaffe och sätta igång!

Paus

Publicerad 2012-11-21 18:13:30 i Life of,

Tar en välförtjänt paus i städandet nu. Måste verkligen vrål städa imorgon för på fredag kommer prästen och pratar om dopet! Och även fast vi har ganska rent är det ju så mycket prylar överallt som gör att det ser stökigt ut.

Idag var vi på BVC och nu vägen klumpen 9,5 kg och är 71,5 lång :) ( konstigt att man har ont i ryggen )
Det är så kul att se honom växa :)

Livet

Publicerad 2012-11-20 20:07:04 i Life of,

Kommer inte ihåg känslan av att inte vara mamma, även om det är väldigt nytt så kan jag inte föreställa mig ett liv utan min lille parvel.
Och jag är så glad att få dela den känslan med någon, nämligen hans pappa. Vilket för övrigt verkar bli hans första ord haha :)

Såhär runt jul brukar ju de flesta få lite extra dåligt samvete och skänka pengar osv, och iår tänkte jag skänka till rädda barnen just för att det finns så många barn som behöver hjälp. Det är jobbigare nu att se allt som händer i världen, tex det här i Gaza nu. Att få barn kanske öppnar en ny sida hos en.

Olämplig rubrik.

Publicerad 2012-11-19 11:59:20 i Life of,

Det ser ut som ett bombnedslag här hemma. (sjukt uttryck egentligen) blir väl lätt så när man har barn men det känns som att vissa har det så perfekt hemma, allt på sin plats inte ett damkorn så långt ögat kan nå, trots att de har barn!
Längtar så mycket efter mer yta där alla onödiga prylar får plats.

(do not) take a chill pill.

Publicerad 2012-11-17 21:26:47 i Life of,

Undrar vart detta dumma uttryck kommer ifrån. Alltså, det är ju det sista man ska göra typ sista utvägen nånsin.
Men nu ska man inte övertolka allt!

Hur som helst blev det inte en så dålig dag trots allt! Myst lite på bagarstugan i stan och myst hemma. En lugnt och mysig dag helt enkelt!



En sak som inte är så bra är att i 50 cl coca cola är det ca 33 sockerbitar!?!? Wtf!? ÄR ABSOLUT INTE RÄDD FÖR ATT GÅ UPP I VIKT(!) är bara rädd om mina stackars tänder!!! Måste tänka mig för, åker ju hellre utomlands än att laga tänderna.

What's going on?

Publicerad 2012-11-17 09:08:01 i Life of,

Kollar på nyheterna och är extremt chockad. Hur Fan kan man Sparka och slå på en 90 årig dam!?!?!! Oavsett vem du är eller vart du kommer ifrån (sålänge du inte är psykisk sjuk) så gör man väl inte såhär? Fast de som gjorde det måste ju ha stora psykiska besvär, alltså jag är så förbannad. Har inte varit så här sne på väldigt länge usch. Hatar att vara så här arg. Och att folk sedan går förbi utan att fråga hur hon mår är väl också riktigt sjukt? Vart är Sverige på väg? Allvarligt talat.

Bajs dag detta blir nu.

Jycke

Publicerad 2012-11-16 21:49:44 i Sweet!,

Oh jag måste berätta hur roligt det var när L träffade hund idag!
Min farmor och farfar har en jättesöt liten terrier som tyvärr är ganska vaksam och skäller när någon kommer vid dörren osv. (eller tyvärr??)
Hur som helst var jag lite orolig att Linus skulle bli rädd och undra vad det var som skällde och morra men han börjar, skratta!? Haha wtf? Till och med jag blir rädd när hundar skäller :S och sen när han låg på golvet kom hunden fram flera gången och L tog tag i henne och kramades och skratta. Åh vill köpa en hund åt honom nu det var såå mysigt verkligen.

Min lilla kille verkar vara en djurmänniska för han blir då fascinerad av dem :) hoppas det håller i sig bara, man vet ju aldrig om han blir rädd nästa gång tex!

Friday im in love!

Publicerad 2012-11-16 09:46:58 i Sweet!,

Älskar fredagar, men det kan också vara lite press. Alltså att man SKA äta något speciellt och att man SKA vila sig efter veckan osv.. Men just den här fredagen har jag sett fram emot hela veckan för idag står oxfile på matschemat mmm gott.
Jag som inte skulle äta så mycket kött!?

Nu ska vi iväg till farmor en sväng.

Mat mitt i veckan

Publicerad 2012-11-14 18:10:54 i Ätbart,

Ibland har man ingen aning om vad man vill äta eller vad man har hemma. Så idag fick det bli "korvpastasås". Bara slänga ihop det som finns i kylen så är det klart haha love it!

Onsdagsbarn

Publicerad 2012-11-14 11:30:01 i Ätbart,

Inte för att jag vet vilken dag jag är född. Tänkte bara på låten måndagsbarn, jag har inte riktigt reflekterat över att ison & fille använder en bit av denna i "sena nätter & tomma glas".

Nu ska jag vänta på att tvätten blir klar dricka kaffe och sen blir det nog en sväng till mamma :)

Måndagsmat

Publicerad 2012-11-12 21:48:37 i Ätbart,

Idag blev det både fisk och kyckling på samma dag vilket är väldigt ovanligt hos oss, vi äter alldeles för mycket kött. Speciellt för mycket nötkött, och eftersom att jag vill vara lite miljömedveten så försöker vi dra ner på köttmängden. Det är faktiskt inte så lätt som man tror, vi är ju ändå uppväxta med att man "ska" äta protein till varje måltid. (tur att jag älskar grönsaker)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1804215/images/2012/pic_50a15be59606ee76fb7d19e5.jpg" class="image">

Morgonstund har kaffe i mun

Publicerad 2012-11-12 08:51:34 i Life of,

Godmorgon!
Idag verkar bli en fin dag, och lillen mår lite bättre! Han nyser och hostar lite men det har han typ gjort sen han föddes haha. Vi skulle ha åkt till farmor idag men det blir nog på fredag istället eftersom att jag inte vill smitta dem. Istället kanske det blir att åka in till stan och kolla efter en kostym till lillen, alltså vi var ju igår och kolla men det verkar bara finnas stora storlekar :/

Idag skulle prästen kommit men hon ställde in för att hon var sjuk, så vi har lite mer tid på oss att komma på hur vi vill ha det!

Godmorgon

Publicerad 2012-11-11 09:19:02 i Ätbart,

Ska snart iväg och kolla efter kostym till lillen, till dopet tänkte vi köra på kostym ist för dopklänning. Om man nu får det!? Kanske är bäst att fråga prästen innan man köper något!

Har ju btw glömt att visa hur min goda soppa blev, personligen tycker jag att det är mycket godare att göra själv och det är skit enkelt måste jag säga :)




Kvällsinlägg

Publicerad 2012-11-10 22:31:26 i Sweet!,

Oj, är fortfarande vaken. Kors i taket haha!

Tänkte dela med mig av en sak.
Jag har bestämt mig för att försöka att inte döda oskyldiga småkryp (om man inte MÅSTE typ en geting eller nått..(fast de är ju fridlysta så vet ej) ), detta för att jag får så sjukt dåligt samvete av det. Kanske låter sjukt men jag fick lära mig för länge sedan ett knep för att lätta på sin ångest/skuld&skam eller rentav bättra på sin självkänsla lite. Det tipset var kortfattat att man ska försöka att göra sitt bästa för att vara en bra människa. Kanske låter svårt men det är rätt mycket basic grejer vi snackar om;

-kasta inte skräp på marken (för du vet att det är dåligt för miljö och i allmänhet)
-använd bilbälte (för att du bryr dig om ditt eget och andras liv)
-borsta tänderna, duscha (att bry sig pm
Hygienen är att bry sig om sin kropp dvs sig själv)
-håll upp dörren för folk (trevlig mot medmänniskor)
-säg tack (igen, hyfs)

Bara några exempel på vad jag menar och säger absolut inte att man måste göra något av detta för att må bra, bara utgår från mig själv! :)

Sov gott!

Btw,

Publicerad 2012-11-10 20:28:13 i Sweet!,

Ja det betyder att jag fått körkort för den som inte visste ;) following the bloggtrend haha

Jag har blivit

Publicerad 2012-11-10 20:27:29 i Sweet!,

MED BIL <3
Herregud vilken känsla!
Inte bara att det är en toppenbil, jag tycker den är supersnygg också. Och det mesta går in i den ;) nu kan vi dra och storshoppa!! Haha.

Tur att jag mådde bättre idag, var orolig igår för att köra eftersom jag mådde sämst. Vet inte om jag fått ett litet migrän anfall eller om det är förkylning? Hatar att inte veta, att man inte blir sämre men inte heller bättre. Det här mellanläget är sjukt irriterande. För frisk för att vara hemma men för sjuk för att göra något utom att ligga på soffan.

Karaktärer

Publicerad 2012-11-09 13:32:21 i

Kollade nyss på efter tio med Hanna widerstedt. Hon berättade om hennes "plan" och "karaktär" och hon skyller även sin tid i big brother på detta "konstprojekt". Jag kan förstå att hon såklart absolut inte är som hon var i bloggen (ingen kan ju vara så) och jag kan förstå hennes tankar om att visa hur mycket negativ makt bloggare kan ha. Dock köper jag inte att man ligger i tv och gör bort sig på det sättet. Säger inte att man är en dålig människa på grund av det utan undrar mer hur man kan gå in i en roll på det sättet..

Bara en tanke.

Gott.

Publicerad 2012-11-08 15:22:57 i

Ikväll blir det två rätter att välja på, vi hade så mycket grytbitar att jag bestämde mig för att göra både köttsoppa och kalops. Jag älskar kalops och soppa är inte fel att värma heller!

Tänkte passa på att blogga medan L sover och köttet kokar (ska koka i tre-fyra timmar).

Ikväll ska jag kolla på twilight. Igen.. Alltså inte för att jag tycker de två första har varit ett dugg bra utan för att alla säger att filmerna är såååå bra och att de bara blir bättre och bättre. Nja säger jag. Tycker faktiskt inte att det händer någonting.. Jag är så en vampire diaries nörd och kan säga att det som hänt i två filmer på ca sex timmar händer typ i ett avsnitt av vd. Det är dagens sanning kan jag säga. Men varför jag ska kolla twilight idag igen är för att jag ska kunna säga att jag har gett filmerna en ärlig chans så att jag kan fortsätta hata filmerna (utan att känna mig som en hycklare) haha skämt och sido så tänkte jag läsa böckerna istället! Har för erfarenhet att böckerna alltid är bäst!

Sjukstugan

Publicerad 2012-11-08 09:50:11 i

Lillen vaknade inte frisk idag heller. På BVC säger dom att jag inte behöver höra av mig om inte hans "allmäntillstånd" förändras. Jag tycker det är så svårt att veta, det är klart att hans tillstånd är förändrat, jag menar han är ju förkyld!? Försökte förklara vad jag menar och de tyckte det lät som att det inte var någon fara eftersom att han äter och inte har någon feber osv. Får hoppas att han blir frisk snart lille gubben.

Live your life

Publicerad 2012-11-07 14:31:09 i

Tänkte på en sak. Livet går så fort, jag har skrivit och tänkt på det förut men vissa dagar inser man att tiden sprungit förbi och man undrar vad som hände. Det kanske blir tydligare nu när man har barn, och jag kan nästan bli stressad av att man måste ta vara på tiden eftersom att det går så fort :)

Snart är lille M ett helt år och lille L ett halvt år. Så underbart att få se dem växa och bli egna individer!

Morgonbitter

Publicerad 2012-11-03 08:29:31 i

Ligger här i soffan och är allmänt bitter. Undrar varför vi ska bry oss så mycket om vem USA får som president. Alltså, alla timmar, pengar och media som går åt till att undersöka vem vi svenskar vill ska vinna valet? Eh va!? Lägg energin på att få människor i Sverige bli intresserade av svensk politik! Jag kan slå vad om att om fler var intresserade av inrikes politik så skulle inte Sverige demokraterna rest sig så mycket i förra valet.

Nu ska jag inte vara någon hycklare, jag är inte super insatt eller intresserad av politik och jag inser att jag själv lägger tid på valet i USA genom att skriva detta. Men jag är trött! Alltså trött för att det är morgon och lille L är superpigg haha!
Nästa inlägg ska vara ett glatt inlägg! Promise!

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela