angi

Everything im not, made me everything I am.

Tyngdlagen drar inte bara ner oss på jorden

Publicerad 2011-05-24 23:56:00 i Life of,

ibland ner på botten.

Bara en tanke.

Förresten har jag fått nyfunnen respekt för en artist. Nämligen Lady Gaga. har inte alltid gillat hennes kommerciella skit, men nu har jag insett att hon är ganska cool. Alltså, jag låg och kollade på tv typ.. förra helgen och en live konsert med henne från madison squere garden var på. Och hon var ganska grym, bjöd på sig själv, sa ett par visdomsord, peppade publiken och var sådär härligt konstig. Hon kan ju sjunga också, det är alltid ett plus ;) Hon är något nytt helt enkelt.



Stay fresssh

Publicerad 2011-05-24 21:50:38 i Life of,

När jag kom hem från skolan så skulle jag, städa, laga mat, betala räkningar, ringt CSN och min chef och lite annat nyttigt.
Istället gjorde jag, kollade på tv i soffan, la fram kläder tills imorgon, kollade runt efter ett par skor jag ska beställa, lagade lite mat, städa badrummet, betalade räkningarna, bakade kakor mums (chokladsnittar).
Sedan hade jag lite mys med mig själv, gjorde fotinpackning, skrubbade fötterna med fotscrubb och korallsten, gjorde hårmask som förövrigt luktar himmel.. Men när jag skulle fixa naglarna insåg jag att jag inte hade någon nagellacksborttagning kvar :O inte nog med det så hade det -till min fasa- inte kommit ut någon direkt vettig musik på spotify.
Ja det var lite om mitt intressanta liv..!

 

Jessiry

Publicerad 2011-05-24 10:20:32 i Life of,

Det är verkligen vrålmysväder på gång här i den fina staden. Älskar sol och bra väder, när det är varmt och man kan slänga på sig vad som helst och ändå känna sig ganska så fräsh. Men jag älskar också när dte är mörkt, regnar och är lite kyligt. Man kan gå runt hemma i en påse skridskor och ligga framför tv'n utan att känna sig skyldig att göra massor, vilket jag kan göra när det är superbra väder. Anywho så sitter jag i skolan och jobbar på det sista arbetet för terminen, det kommer nog gå bra. Jag hoppas det i alla fall.

Och nu är det inte så långt kvar till jag börjar att jobba. Förmodligen kommer jag jobba under studentveckan, vilket är lite tråkigt då en av mina bästa vänner tar studenten iår.
Längtar tillbaka till när jag tog studenten, lätt en av de bästa tider i mitt liv.
http://www.youtube.com/watch?v=Thi4emRW5Ls&feature=relmfu

Spring för livet

Publicerad 2011-05-19 12:52:26 i Life of,

Nu har jag suttit i skolan i flera timmar och pluggad som ett as. Men tur var väl det för att jag har precis blivit klar med ett arbete. Och nu ska jag springa iväg till jobbet. Skapligt svårt att balansera både jobb och skola, men det går tydligen om man ger sig fan på det!

Har förövrigt suttit och lyssnat på radion hela dagen, blir lite trött på min musik ibland och då kan det vara skönt att lyssna på lite mainstream musik. Men jag HATAR när jag hör en tung låt och dom inte säger vad den heter... Hur som helst så måste jag sticka nu.

BTW ÄR JÄTTEGLAD IDAG :D :D wiiiiiiiiiiie. KÄRLEK i de oskyldigas ögon är bland det finaste jag vet.

Fel del av gården

Publicerad 2011-05-18 12:23:05 i Life of,

Fel del av gården - Movits

"Du kan kalla mig utanför
för att jag inte gjorde som dom andra gjorde när dom gjorde som man gjorde förr
nej, jag är inte grannen ovanför
men tant ringer polisen varenda gång och säger det är jag som stör"

Jag diggar den här texten som fan!
den passar så bra in på mig på något vis..
Alltså,
En lite sämre del av Sthlm, till mitt i city i Norrköping där jag var "den fina sthlmaren", till den "stökiga bland nördar", till stadsbon bland "det fina folket", till "snobben med moppe", till city igen, mot landet..
När man snackar om livsvillkor och socialisation så kan jag börja fatta varför jag själv har haft svårt att passa in i ett fack, eftersom att jag aldrig har direkt fastnat i något fack. Har haft det olika under hela min uppväxt. Bara en tanke. Kanske lite för personligt här känner jag haha. Bara tänkt på detta ganska mycket eftersom att vi håller på med precis det här i skolan just nu. Alltså, undersöker människors olika livsvillkor, arv och miljö för en bättre förförståelse för .. världen egentligen.

Skolan med keps.

Publicerad 2011-05-18 12:01:53 i Life of,

Jag har funderat på det här med att gå i skolan. Och varför jag oftast inte använder tiden i skolan till det jag ska. Är det för att jag drömmer mig bort till en värld fylld av sol, shopping och sena nätter, eller är det helt enkelt för att jag inte har någon motivation just nu? Det är lustigt, att man ena dagen kan sitta i tre fyra timmar och göra ett två arbeten, medan andra dagen känns allt så trååååkigt. Nog om det.

Jag kan ju berätta något kul istället för omväxlings skull. Jag har nämligen fått hem min nya soffa :D och börjat bygga veranda. Nice. Ajuste, har ju fått fast jobb med ;)
undrar varför jag har så lätt för att berätta negativa saker trots att jag har så mycket lycka att dela med mig av? en annan intressant disskussion. (stavas ens disskussion såhär, eller diskussion kanske..)



gillar också ljuset i datasalen, man ser ju typ brun ut hahahaha

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela