angi

Everything im not, made me everything I am.

Hold up

Publicerad 2010-11-26 13:45:46 i Life of,

Ska snart springa iväg till stan för lite käk, glödlampor och annat skoj.. Njaa inte direkt. Shoppandet får vänta till sthlm nästa vecka! Just det 'note to self' CSN!

Nya album som är värda en grundlig genomgång;
Rihannas nya Loud
Nicki Minajs nya Pink friday
Nellys nya 5.0

PEACE

Sometimes i feel like

Publicerad 2010-11-18 21:33:35 i Life of,

Idag har det faktiskt hänt några saker som har fått mig att fundera.

Jag frös på den lååånga vägen till bussen, helt plötsligt satannar en bil och damen i frågar om jag behöver skjuts någonstans!? Jag tackade vänligt nej och sa att det inte var så långt.. Vet inte genetligen varför jag sa nej, jag antar att jag inte litar tillräkligt mycket på människor.. Men vilken under bar osjälvisk handling! Det är faktiskt trots allt något jag själv skulle kunna göra!

Sen när jag väntade på bussen körde en bil upp med lite människor som är sena i utvecklingen.. Hmm hatar ordet efterbliven, men lite speciella kan vi säga. De jobbar nämligen i skogen med att hugga ved och liknande. (Jättebra btw) Jag gick hur som helst på och satte mig bredvid min kompis och en av dessa började prata med oss och skulle sätta på sin hatt på mitt huvud och pratade massor om saker som kanske är ovisentligt för mig men viktigt för honom. Jag tyckte att det var lite lätt obekvämt, men varför? antagligen för att jag inte kan förstå och relatera men ändå..

Vad jag skulle komma fram till är väl egentligen vad som håller på att hända med mig och världen. När blev människor så instängda och rädda.. osociala.. Jag vet inte, känns hemskt och pinsamt att man inte är naiv. Kanske låter konstigt, men hellre är jag naiv och tror det bästa om folk och försöker vara mitt bästa jag, än att vara en paranoid trångsynt rädd människa..
Sen vet jag att man måste öppna ögonen inför många situationer i livet överlag, att man ibland måste tänka efter och inte alltid lita på folk. För det finns ju faktiskt idioter som utnyttjar din ödmjukhet. Usch nu svamlar jag iväg..

Har tänkt så mycket de närmaste dagarna, och jag känner att jag blir så trött på mig själv :P

Mitt nya hår btw!

Cut it off

Publicerad 2010-11-15 15:37:44 i Life of,

Idag har jag gjort en grej.. Jag har klippt mig! Shit, har sparat håret så länge så att jag kände för att göra något impulsivt. Och i did indeed.

Efter de dåliga nyheterna i lördags kände jag att det är dags att göra något åt det gamla. In med det nya liksom. Även om det är att känna sig lite fin i höstmörkret för att kunna ge kärlek till folket!
Kanske låter lite lustigt, men jag tror på att om man känner kärlek till sig själv, kan man överföra det till andra.

Jag hatar hösten. Inte för att den inte är vacker, för det är den, men för att det känns som att så mycket dåligt händer just då. Och jag som tror på människors psykiska krafter, tror att det nästan är så att det blir att man proicerar fram negativitet.. Äsh. Lite depp de närmsta dagarna.

Tomorrow is just another day

Publicerad 2010-11-12 14:54:44 i Life of,

Buller och bång på måndag ska jag klippa mig :D det ska bli fett nice med lite förändring. Även fast att jag är extremt osäker på vad jag ska göra med håret.. Lång page tror jag iaf ;) kanske lite mörkare får se helt enkelt.

Snart ska jag på fika hos en vän, sen ska jag iväg på middag ikcäll. Ska bli roligt!
Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig :(

Peeeejs

Lookbook

Publicerad 2010-11-11 18:28:42 i Life of,

Sitter här i soffan med en prilla i munnen och ett glas cola, och känner mig för jävla sexig haha. En tanke, varför har de flesta killar stor stort problem med en tjej som snusar? Man behöver ju inte ha inne värsta bonne lössnusen liksom. Det finns faktiskt långa smala eller mini eller något så det inte syns. Och är det inte bättre än röklukt i håret när man ska mysa ;) snurrar iväg som vanligt´..

Sitter och funderar på om man ska klicka hem lite kläder, försöka få bort huvudvärken med lite kläd-glädje ;) men får se, är grymt sugen på ett par klackar på nelly, men jag tror jag redan har tillräkligt många :P

Ikväll står PH på shemat, annars bara lata mig och pilla navel.



Fet sommarbild

Baby if you want me

Publicerad 2010-11-11 10:58:31 i Life of,

God förmiddag :)
Är sjukligt trött idag.. Fattar inte när jag får sova lite längre är jag trött och när jag sover mindre är jag trött. Hatar att vara trött!! ;)

Ska dra mig iväg till skolan om en stund med min onda hals :(

Peejs
(vill ha snön kvar på marken)

Genom eld.

Publicerad 2010-11-10 22:48:45 i Life of,

Min nya favorit låt som jag säkert kommer spela sönder och samman;
Oskar Linnros – Genom eld

Jag älskar texten. För mig är den bland det djupaste jag har hört på länge, kanske just för att den ger mig speciella känslor. Känslan av styrka, känslan av ett förflutet som sakta suddas ut. Usch vad bra den är haha

Sometimes i feel like i feel you,
sometimes i feel like i am you
sometimes i am you
when you can feel me
when you can be me
then we can be a we
love is just a word
love is just a word
it's the feeling you seek
it's the feeling we are
can you see?
By angi

Perfect

Publicerad 2010-11-10 15:50:39 i Life of,

MUMS med mat alltså, helt sjukt hur gott det är alltså! Älskar mat och skulle kunna skriva långa långa inlägg om varför och vilken mat. Men något jag HATAR är halvfabrikat/fabrikat. För det första är det inte bra för hälsan, för det andra fett äckligt (för det mesta haha) :D

Nej nu måste jag fortsätta plugga!

I just don't care

Publicerad 2010-11-10 13:04:48 i Life of,

Min morgon började inte så jättebra, och i vanliga fall när jag får en dålig start på dagen håller det dåliga i sig.
Men idag så har det gått över, släppt succesivt. Grymt skönt. För dte värsta jag vet är att vara på dåligt humör, som igår när jag hade feting pms ;)

Nu ska jag röra mig bort mot ica och köpa lite grädde och så, håller på och göra kallops :D fett gott, tar bara överdrivet lång tid.. Men den som väntar på något gott.. (väntar ALLTID för länge)

Lite musik som är värd att kolla in är;
Kelly Rowland – Rose Colored Glasses
Robyn – Indestructible (Radio Edit)

See yall

PUSCH

Publicerad 2010-11-09 12:09:47 i Life of,

Vaknade med världens migrän imorse.. NICE!
Efter att man varit dyngpepp på att bli frisk måste man slösa en två hundra på medicin du bara kan använda två gånger?? Aja. den funkar och jag mår ju lite bättre.
Kändes som att ögonen skulle hoppa ut eller något imorse, aja hörs sen.

Top

Publicerad 2010-11-08 22:01:25 i Life of,

Om jag kunde få välja, utan att kämpa, vad jag ville bli skulle nog det vara försvars advokat. Eller kiropraktor. Eller DJ. Eller profesionell dansare. Eller nattklubbsägare. Eller rappare!?
Så, det framgår förmodligen rätt klart att jag vill ha ett välbetalt jobb.. Men om jag bara fick det så skulle jag förmodligen inte uppskatta det.
Det är skönt att drömma och att ha drömmar, då vet man att man har ett mål. Problemet för mig är ju vilket jag ska välja, visst jag är ung men det tar ju ett tag innan man kommer dit man vill. Många år oftast.
Jag kanske bara ska slänga mig in i något och se vart det slutar..
Hemligheten är att ha delmål såklart, men också ett mål efter målet, flummigt kanske. Men när jag har tagit mig dit jag vill så vill jag kunna ge tillbaka det jag själv har fått, genom till exempel om jag skulle bli advokat att jobba pro bono..

Usch vad jag tänker. Därför är det faktiskt skönt att ha en blogg att kunna ventilera sig i.

BTW kollar CSI och lille Justin Bieber är med haha :)
Nu ska jag hänga runt på bloggar och nörda dator en stund innan jag ska försöka sova och bli frisk..
PEJS

just a little bit

Publicerad 2010-11-08 18:58:08 i Life of,

så jaaaaa, lite fräschare. älskar känslan av freschness. när man har duschat och skrubbat kroppen och fötterna, och polerat (peelat) ansiktet och kroppen. har tvättat håret två gånger och öst på balsam (håret var ett skatbo sen i lördags), har även fixat naglarna som hade flagnat bort haha!

Före                                   Efter           

   (skapligt dålig kamera)

Nu blir det lite tv häng, snart är det ju PH och Top model! Så jäkla nice.
Jag vet inte riktigt egentligen vad det är med Paradise hotel som är så sjukt bra, underhållningen, det patetiska, att skratta åt andra, falskheten.. Kanske till och med det reala? För även om det är ett spel och så, tror jag faktiskt att det speglar verkligheten ganska bra. Inte för att låta pesimistisk haha! Hur som är det nog bland mina favoritserier ever ;)

för övrigt så har jag lyckats dricka två liter coca cola på två dagar.. usch inte bra för mina stackars tänder haha

Reminder

Publicerad 2010-11-08 17:48:01 i Life of,

Lördag; GRYMT! det var coolt, häftigt, fett, maffigt, ja det var helt amazing! jag har inte haft så kul på riktigt länge, kändes som att man bara kunde glömma resten av livet en stund. Bland det fetaste är allt underbart folk på såna här fester, visst vissa kanske är lite skumma men överlag är det bara härligt folk som njuter av musiken. Och röjet, ja det går inte heller att beskriva, alla släpper loss som om det inte fanns någon morgondag!

 
 

Söndag; Mådde skitdåligt, låg i sängen och skakade mesta delen av dagen. Undrade hur jag hade kunnat bli så bakis.. Usch ville inte vara med igår överhuvudtaget. Svimmade nästan på vägen till pizzerian, och sket i att tvätta!

Idag; När jag vaknade imorse och mådde lika dåligt så började jag fatta att jag är faktiskt sjuk. Har feber och halsen är svullen. Så inte så konstigt att jag mådde extra dåligt igår!
Har tagit det ganska lugnt idag bara lagat mat, druckit te, städat lite.. försökt mitt bästa att plugga.
Nu ska jag ta ett bad och hoppas jag blir frisk tills imorgon, vill inte missa bästa lektionen i veckan bara för lite feber :/

Seee yall

IKVÄLL SMÄLLER DET

Publicerad 2010-11-06 15:14:36 i Life of,

så in i bomben, jag kan knappast fatta att jag ska få göra en av mina favoritsaker; stampa stampa!
det var ju ett tag sedan jag var på en electrofest, känns nästan som att jag glömt bort hur man gör..

några saker som är extremt viktiga innan man går på ett långt rave;
1, sett till att man har ätit extra mycket under dagen eftersom man gör av med så mycket energi.
2, ha LAGOM lite kläder på sig, eftersom det blir så sjukt varmt.
3, inte dricka för mycket för då tappar man energin av alkoholen.
4, och ha så JÄVLA KUL!

nu måste jag hoppa in i en dusch och fixa iordning mig lite.

för övrigt åt jag sheperd's pie idag, engelsk typ av matpaj asgod :D

i would be here

Publicerad 2010-11-05 23:41:10 i Life of,

Idag har det mesta gått enligt planerna, det är skönt att kunna ta det lugnt fast man har grejer att göra..
att stressa lagom är en konst.
jag är ju faktiskt en sån person som trivs rätt bra under stress, jag gillar att ha ett pressat schema, för då njuter man ännu mer när man varvar ner (även om jag har rätt svårt för det)

Längtar så sjukt mycket tills imorgon, det kommer bli grymt! Svergies största lagliga stamp. WOW! undrar bara om man ska satsa på rave färger/utstyrsel eller chilla i svart och vitt.. löser sig mannen ;)

nu ska jag kolla tv och sova
peeeeeeeejjjjjs



in my trunk

Publicerad 2010-11-05 12:05:00 i Life of,

ska strax dra iväg på lite äventyr haha, tänkte ju att jag måste visa min kofta jag köpte förra veckan.
Älskar den alltså,

Morning morning

Publicerad 2010-11-05 08:50:00 i Life of,

Spikat under dagen;
1, hitta på min outfit tills imorgon (MAJESTIC 12)
2, hinka kaffe med min kära vän
3, plugga
4, MAT, familjemiddag hos mamma
5, idol

lite låtar att tänka på;
1, Tiësto – I Will Be Here - Wolfgang Gartner Remix
2, AN21 – Swedish Beauty
3, Tiësto – It's Not The Things You Say - Ali Wilson Remix
4, Organismen – Försök Förstå Mej Feat. Avastyle
och självklart Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Nej nu måste jag hoppa in i duschen.
Smell yall later

Still thinking about you.

Publicerad 2010-11-04 22:40:00 i Life of,

Ibland undrar jag, hur människor fungerar och vad dom styrs av. Medvetna val, självklart men vad driver oss till valen? Om allt handlar om tanke, handlig och konsekvens, vart börjar tankarna. I känslorna såklart. Är det egentligen inte lite coolt att en låt eller en doft kan framkalla så starka känslor, det tycker jag i alla fall.

Ibland funderar jag på att göra en sexblogg (fast i så fall en seriös?), eller en barbie blogg.. Färga håret blont och provocera sönder, bli känd och ligga lite i tv :)

Skämt och sido, jag förstår människors strävan efter vissa saker i livet, ingen konstigt med det egentligen. Men vägen dit är ju kanske egentligen det viktigaste..

När jag blit stor ska jag bli en välbärgad bullmormor. Och misstolka inte, jag vill med vara ekonomiskt oberoende, vill också kunna köpa ALLT jag vill ha, men skillnaden är att jag inte BEHÖVER det. Och med bullmormor menar jag en rultig tant som är en förebild.

Pejjjsss ouuut

Looking back

Publicerad 2010-11-04 11:51:00 i Life of,

Sitter och dricker kaffe och funderar på varför jag inte har uppdaterat på typ.. flera månader. Jag insåg det igår, och fick lite inspiration av min vän att blogga.

Måste köpa en ny kamera, min digitalkamera är sönder och även om iphone för övrigt är en bra telefon så har den, kanske den mest, sugiga kameran haha!

Snart kommer jag vara tvungen att sprina till skolan, och måste ju hinna dricka lite mer kaffe och så. Har matteprov idag.. Usch. Men det ska nog gå bra.

See you later

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela