angi

Everything im not, made me everything I am.

Springtime

Publicerad 2011-04-21 09:57:39 i Life of,

Har egentligen inte tid, men tänkte slänga upp en bild på vad jag såg genom fönstret när jag vaknade,

Fullt med knoppar :D

Beautiful people

Publicerad 2011-04-20 19:18:47 i Life of,

Tog den där promenaden förut, tog ca två timmar, det är vägbygge.. Men det var nice, tills jag kom hem och insåg att pollen "attacken" hade blivit värre. Känner mig inte alls pigg och glad, och så måste jag laga mat snart.. Får bli någon tacopaj orkar inte anstränga mig så mycket idag :)
Sen ska jag försöka skicka in lite arbeten idag också om jag hinner. Känns lite sådär att skicka in ett arbete vid tio på kvällen.
Tror mina nya skor har kommit idag också :D plus att jag beställde hem hela SATC boxen nyss ;) fett nice för dagar som denna då man helst ligger i sängen heeeela dagen.

Lyckades i alla fall ta lite vårbilder på promenaden







Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Club Mix

Pollen-ified

Publicerad 2011-04-20 12:49:54 i Life of,

Vaknade imorse av att jag knappt kunde andas, det var verkligen dynglänge sedan jag vart så här känslig för pollenet. Näsan rinner, ögonen rinner och ingen medicin hemma. Måste ta mig ut på en lånpromenad till affären och köpa lite Clarityn.

Igår så var jag i skolan som vanligt och pluggade gärnet, vilket jag skulle behöva göra idag med! Var och kollade på möbler till vardagsrummet, och drog årets första grillning :)





Note to self, stanna upp och titta ut, det är knoppar som håller på att slå ut :D

Gofman – Arpology - Original Mix 
Capstar – I Need You - 2nd Mix

Your best, your hardest

Publicerad 2011-04-17 21:35:09 i Life of,

Sitter och försöker mitt bästa att plugga, men flummar på något sätt iväg på dubstep och drömmar. Vet inte varför, men har på sista tiden inte haft någon lust att plugga överhuvud taget.. Riktigt keff alltså.
Måste på något sätt rycka mig i kragen och fejka någon slags lust till plugg, träning, bra (fiberrik haha) mat, ekonomiskt tänkande.
En till sak jag tänkt på är att när jag inte pluggar så kan jag sitta och blogga hur mycket som helst, skriva texter och massa annat konstigt. Hm, någon kreativ balans eftersökes? Och plus, jag skriver ju inte direkt om något intressant här i bloggen. Skulle kunna skaffa en intressant blogg, men skulle förmodligen aldrig göra det.

Ibland undrar jag hur folk pallar blogga fem-tio inlägg om dagen om bara vad dom gör, visst det är pengar, men vilken sjuk energi det krävs i längden.

Fetaste musiken just nu, all dub/drumNbass;
Flux Pavilion – Got 2 Know
Flux Pavilion – I Can't Stop
Flux Pavilion – Excuse Me
Nero – Cant Take It
Nero – Innocence - Original Mix
Netsky – Hold On To Love (Cyantific Remix)
D Product – Tell Me How
D Product – Leave It
MHM

Guilt

Publicerad 2011-04-17 17:25:52 i Life of,

Har funderat på det där med ensamhet. och jag kom fram till att det är skillnad på att vara själv och ensam. För även jag kan känna mig ensammast i världen i ett rum fullt med människor. Men jag kan också välja att vara själv. Ställa sig utanför, = att vara utanför?

Har haft en soft dag med tårta, skratt, ballonger, bullar och annat gott.

Utanför mina fönster




Så underbart livet är ibland.

Fresh, yeah.

Publicerad 2011-04-13 15:07:53 i Life of,

Sitter just i denna stund och funderar på om jag ska beställa hem två par extremt fina skor och en ryggsäck. Har några problem bara
Nr1 Jag sitter i skolan och borde inte ägna mig åt shopping
Nr2 Jag borde spara pengar till sommaren
Nr3 Jag borde spara pengar till körkortet
Nr4 Jag borde göra mig av med några skor jag aldrig skulle sätta på mig men ändå behåller!?
Nr5 Jag Har haft en dålig känsla i kroppen idag, vilket kan göra att jag då och då fattar fel beslut
Nr6 Jag vet att jag inte har så mycket kläder att använda till ett av skorna.....

Jaja, antagligen har jag redan beslutat mig för att vänta tills imorgon, för jag hatar att shoppa när jag känner mig konstig egentligen, men ändå gör jag det och saker blir bara liggandes hemma i garderoben.

Idag har på något sätt varit en konstig dag. Jag har jobbat (legat på mage och rengjort ventilrör), varit i skolan på studiecirkel, varit på arbetsförmedlingen och dom tyckte att det var meningslöst att skriva in mig när jag både pluggar och jobbar extra.. Hm. Jag har ätit ordentligt, jag har druckit kaffe, jag har kollat igenom vad jag behöver göra i skolan. Alltså en helt vanlig dag. Men ändå konstig..

Aja, nu ska jag fortsätta fundera på varför jag hatar USA så mycket.
Tack och hej

Rush

Publicerad 2011-04-08 12:46:53 i Life of,

Jag lagade ju hel kyckling i ugn igår, och det vart supergott måste jag säga. Tyvärr tog jag ingen bild på mitt skapande, är väl ingen superbloggare antar jag.. Haha
Hur som helst ska jag laga dolmades ikväll, det är så sjukligt gott alltså, kan kanske slänga upp en bild på maten och receptet, det är både svårt och lätt att göra, tar lite tid och krävs tålamod, men det är värt det för orgasmen i munnen hahaha

Måste upp till stan för lite fix och trix, just nu sitter jag faktiskt i skolan, ofta jag bloggar i skolan ens!?



Vill ha sommar NUUUU

Broken record

Publicerad 2011-04-07 20:26:11 i Life of,

Nu har jag gjort klart en uppgift, känns relativt bra i alla fall. Sitter och väntar på att maten ska bli klar, tar världens jävla tid insåg jag nu.. Men men, blir väl förhoppningsvis gott i alla fall. Ska dra ihop en gräddsås nu också. Undrar varför vi alltid äter så jävla sent!?



Give me back my arm man!
Bob Sinclar & Sahara – I Wanna (feat. Shaggy)

Plenti Moe

Publicerad 2011-04-07 12:59:38 i Life of,

Har sjukt ont i magen idag, men försöker städa och fixa ändå. Men det är svårt, helst av allt skulle jag vilja ligga i fosterställning hela dagen och kolla Sex and the city.
Har alltid haft riktigt ont när jag har tjejproblem, och har fått många olika tips genom åren, varma handdukar, påse med varmt vatten, klappa magen i cirkelform, ligga på sidan, sova, p-piller, stark mat, inte stark mat, gå ut och springa, yoga (bara vissa positioner) och jag tycker inte riktigt att något hjälper. Visst pronoaxen är väl den värktabletten som jag skulle rekomendera eftersom att den funkar skapligt bra. Men inte på långa vägar tillräckligt. Har tänkt många gånger på hur olika vi tjejer har det, vissa har lite ont vissa inte alls och vissa har kramper och spyr. Nog om det kanske..

Jag borde väl fortsätta hänga upp tvätt och försöka äta något varmt, för ikväll ska jag göra hel kyckling i ugn.. MUMS (hoppas bara jag har någon matlust)



Katy B – Broken Record - DJ Fresh Future Jungle Mix
Nero – Me & You - Original Mix

General

Publicerad 2011-04-06 14:07:18 i Life of,

som i general portions snus.. eller typ. Är så sjukt trött idag, förstår egentligen inte varför. Kanske bara är allmänt trött den här veckan, för de senaste dagarna har jag bara velat sova.
Är det förresten inte lite lustigt att jag sitter i skolan och borde plugga, men istället bloggar som jag inte har gjort på länge?

I helgen blir det i alla fall dolmades, vin och vinkällaren en ssväng, kommer nog bli fett.

Om

Min profilbild

Angi

En ganska vanlig nybliven mamma.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela